Ισπανία: Ο Jorge Gonzalez στο studio του Δημήτρη Κοντόπουλου για την συμμετοχή του στο Benidorm!

Ο Jorge Gonzalez βρίσκεται στην Αθήνα όπου τις επόμενες ημέρες σύμφωνα με ασφαλείς και αποκλειστικές μας πληροφορίες, θα ηχογραφήσει στο studio του Δημήτρη Κοντόπουλου, το τραγούδι που θα υποβάλει στην ισπανική δημόσια τηλεόραση για το Benidorm, το φεστιβάλ μέσω του οποίου θα αναδειχθεί ο εκπρόσωπος της χώρας στην Eurovision 2022.

Ο 33χρονος σήμερα ερμηνευτής έγινε γνωστός στην Ισπανία μέσα από την συμμετοχή του στο Operacion Triunfo το 2006. Παρότι δεν κατάφερε να είναι ο νικητής του talent show, κέρδισε μεγάλη δημοφιλία, κάτι που του έδωσε την ευκαιρία να υπογράψει δισκογραφικό συμβόλαιο με την Universal Vale Music.

Το 2009 συμμετείχε στον εθνικό τελικό για τον διαγωνισμό της Eurovision με το τραγούδι Si yo vengo a enamorarte, καταλαμβάνοντας την ένατη θέση.

Από το 2006 έχει κυκλοφορήσει δύο ολοκληρωμένους δίσκους και αρκετά single. Φέτος συμμετείχε στο New Wave Festival, καταλήγοντας στην τρίτη θέση, λαμβάνοντας όμως πολύ θετικά σχόλια.

O Jorge Gonzalez θα βρίσκεται στην Αθήνα τις επόμενες ημέρες προκειμένου να δουλέψει με τον Δημήτρη Κοντόπουλο το τραγούδι, με το οποίο ελπίζει να βρεθεί τον Μάιο στο Τορίνο!

Στο Φεστιβάλ Τραγουδιού του Benidorm αναμένεται να διαγωνιστούν 12 καλλιτέχνες με 12 ξεχωριστά τραγούδια. Το σύστημα διεξαγωγής προβλέπει την ύπαρξη δύο ημιτελικών, στους οποίους θα λάβουν μέρος 6 τραγούδια αντίστοιχα. Τρεις καλλιτέχνες από κάθε ημιτελικό θα προκριθούν στον μεγάλο τελικό του Benidorm.

Ο μεγάλος νικητής και εκπρόσωπος της Ισπανίας στη Eurovision 2022 θα επιλεγεί κατά 50% από την προτίμηση δύο κριτικών επιτροπών και κατά 50% από τη βούληση των Ισπανών τηλεθεατών. Αμφότερες οι κριτικές επιτροπές θα αποτελούνται από επαγγελματίες του χώρου, με τη μία να περιλαμβάνει μόνο γηγενείς και την άλλη να είναι μία διεθνής.

Το 50% των κριτικών επιτροπών θα προκύψει ουσιαστικά κατά 60% από την ισπανική κριτική επιτροπή και κατά 40% από τη διεθνή.

Θα θέλατε να δείτε τον Jorge Gonzalez να εκπροσωπεί την Ισπανία στον 66ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision;

1 reply

Trackbacks & Pingbacks

  1. […] fossimo un giornale di gossip, Jorge Gonzalez è stato avvistato ad Atene e, secondo il blog greco Eurovision Fun, si trova nella capitale greca per registrare la sua canzone per il Festival di Benidorm. Il […]

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *