Κύπρος: Ή Ήβη Αδάμου ήταν η επιλογή του ΡΙΚ για το 2021!

Μπορεί η Eurovision 2021 να ανήκει στο παρελθόν και οι αποστολές να ετοιμάζονται για την ερχόμενη χρονιά, παρ’ όλα αυτά μια δήλωση της Ήβη Αδάμου να αποτελούσε την επιθυμία του ΡΙΚ για το 2021 αντί της Έλενας Τσαγκρινού, δε γίνεται να μη σχολιαστεί!

Όπως σας γράψαμε εδώ, η εκπρόσωπος της Κύπρου το 2012 είναι ανοιχτή σε μια ενδεχόμενη εκπροσώπηση με το κατάλληλο τραγούδι και την κατάλληλη στιγμή. Σε συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή “Με αγάπη Χριστίνα” εξομολογήθηκε πως της είχε γίνει πρόταση να εκπροσωπήσει την Κύπρο στη Eurovision 2021.

Συγκεκριμένα, η Ήβη δήλωσε ερωτώμενη για το αν θα πήγαινε στην Eurovision:

“Το έχω κάνει ήδη μια φορά το 2012 με την Κύπρο, θα το ξανά έκανα κάποια στιγμή. Μου έχουνε γίνει προτάσεις, σχεδόν κάθε χρόνο μου γίνονται. Δεν θυμάμαι αν ήταν για την Ελλάδα ή για την Κύπρο αλλά τις περισσότερες φορές ήταν για την Κύπρο αν και πρέπει να έχει γίνει και για την Ελλάδα. Πέρυσι μου είχε γίνει πάλι πρόταση από την Κύπρο! Νομίζω ότι θα το κάνω όταν το νιώσω αλλά θα γίνει!”

Ήβη Αδάμου

Μπορεί να μη γνωρίζουμε αν η επιλογή της Ήβη Αδάμου θα έφερνε ένα καλύτερο αποτέλεσμα συγκριτικά με την Έλενα Τσαγκρινού και το “El Diablo” αλλά σίγουρα η επιλογή ενός Κύπριου καλλιτέχνη δεν θα προκαλούσε τη θύελλα αντιδράσεων που δημιουργήθηκαν πέρυσι.

Δείτε τις δηλώσεις τις στο βίντεο παρακάτω.

Θεωρείτε πως το ΡΙΚ θα πλησιάσει την Ήβη Αδάμου και το 2022 για την εκπροσώπηση της χώρας; Γράψτε μας στα σχόλια!

10 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Λουκάς
    Λουκάς says:

    Η θύελλα αντιδρασεν έγινε για τη λέξη Ελ Ντιαπλο, όχι γιατί πήγε Ελλαδιτισσα με Κύπρο, λυσαξατε πια, νορμάλ είναι να εκπροσωπεί τη Κύπρο άτομο από Ελλάδα όπως και τη Ελλάδα άτομο από Κύπρο.

    Απάντηση
    • Κωνσταντίνος
      Κωνσταντίνος says:

      Είχε γίνει και για τα δύο θέμα… Και για το τίτλο και για το ότι η εκπρόσωπος δεν ήταν από Κύπρο. Χαρακτηριστικη δήλωση ήταν αυτή της Αλέξια αν δεν κάνω λάθος (ψάξ’το αν θες)
      Ενδιαφέρον θα έχει να δούμε τι θα γίνει αν η Καλομοίρα τελικά εκπροσωπήσει την Κύπρο, όπως φημολογείται πλέον, καθώς για 4η συνεχόμενο χρονιά δε θα δούμε την Κύπρο να εκπροσωπείται από Κύπρια/Κύπριο καλλιτέχνη.
      Η Αδάμου θα ήταν μια καλή επιλογή κατ’ εμέ για την κυπριακή εκπροσώπηση.

      Απάντηση
      • Λουκάς
        Λουκάς says:

        Η Αλεξία αγαπητέ ήθελε απλα να βγει από την αφάνεια που βρίσκεται, την πείραξε ο τίτλος του τραγουδιού και για να μην την πούμε κομπλεξικη έβγαλε κακία για το ότι είναι Ελλαδίτισσα, η Καλομοίρα θα ήταν εξαιρετική επιλογή για τη Κυπρο, αλλά και για Κύπριο καλλιτέχνη δεν έχω πρόβλημα να πάει, αλλά το βρίσκω απαράδεκτο να γίνεται όλο αυτό γιατί Ελλαδίτες να πηγαίνουν με Κύπρο, και και Κύπριοι πηγαίνουν με Ελλάδα, Κύπρος Ελλάδα είναι ΕΝΑ και ιστορικά και μουσικά, έχουν την ίδια μουσική βιομηχανία, δεν είναι λογικό να γίνεται αυτό στη Γιουροβιζιον;; η Ήβη δεν θέλει ακόμα να πάει, της έκαναν τόσες φορές πρόταση, όταν θα είναι πραγματικά έτοιμη θα πει το ναι. Επίσης το Ρικ κάνει προτάσεις σε αρκετούς Κυπρίους αλλα παίρνει ΟΧΙ και μετά ψάχνεται στους Ελλαδιτες καλλιτέχνες και καλά κάνει, πρώτα κοιτάζει για Κυπρίους και μετά Ελλαδίτες, αν δεν πάει η Καλομοίρα, ναι θα προτιμούσα Κύπριο για να σταματήσουν αυτές οι γελοίες ασυναρτησίες από κομπλεξικους!

        Απάντηση
        • Κωνσταντίνος
          Κωνσταντίνος says:

          Γιατί το είπε δεν ξέρω, σημασία έχει ότι το είπε και αυτό είναι ένα γεγονός. Ο Κύπριος πολίτης εμφανώς δεν έχει πρόβλημα με αυτό, αλλά η ίδια το σχολίασε και ενδεχομένως να σχολιαστεί και από άλλους Κύπριους γνωστούς ή ανερχόμενους καλλιτέχνες. (Ελπίζω, αν υπάρξει κάποια μεμονωμένη αντίδραση να είναι τουλάχιστον πιο κομψά διατυπωμένη από το τρόπο που το εξέφρασε η κα Αλεξία.)

          Απάντηση
      • Λουκάς
        Λουκάς says:

        Ελλαδιτισσα, Ελληνίδα που μένει Ελλάδα, και οι Κύπριοι Έλληνες είναι… ξέρουμε ότι δεν θέλεις θέλεις Κύπρο, όλο χολη βγάζεις.. κομπλεξικη

        Απάντηση
        • Μary
          Μary says:

          Για την ώρα την χολή και το κόμπλεξ το βγάζεις εσύ καθώς επίσης δείχνεις και το επίπεδο σου βρίζοντας με.

          Επειδή οι Κύπριοι θεωρούνται Έλληνες, δεν θα πάψω εγώ να αποκαλούμαι Ελληνίδα και να το αλλάξω σε Ελλαδιτισσα.

          Εγώ είμαι Ελληνίδα κι εσύ Ελληνοκύπριος.
          Το Ελλαδίτης είναι δική σας επινόηση.

          Δεν υπάρχει κανένας Έλληνας που να συστήνεται ως Ελλαδίτης για χάρη των Κυπρίων.

          Δεν θα ξεχάσουμε κι αυτά που ξέρουμε, έλεος.

          Απάντηση
  2. T.R
    T.R says:

    I Alexia ine tis “palias” eurovision tote pou itan diagonismos tragoudiou me live orhistra, oi kalitehnes apo tin hora tous kai tragoudousan stin glossa tous. Logiko ine na niothi etsi kai na krini to RIK gia tis epiloges tou. Sto geniko sinolo omos oi kiprioi den ihan provlima to oti anatethike I ekprosopisi stin Tsaggrinou. Apla kapia organomena sinola ihan thema me ton titlo (el diablo). Kai I Kalomoira na pai den tha iparhoun antidrasis otan prota to RIK Kanei protasis stous kiprious kai arnounte na pane.

    Απάντηση
  3. ΚωνσταντίνοςEV
    ΚωνσταντίνοςEV says:

    Θεωρώ ότι η Ήβη δεν θα πάει ξανά στην Eurovision για διάφορους λόγους.
    Την πρώτη χρονιά που πήγε, την έπνιξε το άγχος και πήρε την 16η θέση που για την Κύπρο (είχε συνέχεια αποκλεισμούς τότε) δεν ήταν άσχημα αλλά είχε πολύ δυνατό κομμάτι και μπορούσε άνετα να τα πάει καλύτερα.
    Ο Stavento είναι συνθέτης και σύντροφος της άρα θα ήταν άσχημο να μην πάει με δικό του κομμάτι. Όποτε έχουμε απευθείας ανάθεση σε Ήβη και Stavento φαντάζομαι
    Επίσης έχει ένα μικρό παιδί και δεν ξέρω αν μπορεί να αφοσιωθεί ολοκληρωτικά σε πρόβες κτλ
    Και η ίδια δε φαίνεται να το θέλει τόσο αφού πάντα απαντάει διπλωματικά. Μετά από χρόνια έχει χτίσει σιγά σιγά κάτι αξιόλογο και δε θα το ρισκάρει για την Eurovision

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *