Σουηδία: Τα πρώτα ονόματα του Melodifestivalen 2022!

Η Aftonbladet αποκαλύπτει σήμερα τους πρώτους καλλιτέχνες που θα λάβουν μέρος στο Melodifestivalen 2022. Φέτος, κατάφερε να προβλέψει τα 26 από τα 28 ονόματα που συμμετείχαν στην εθνική επιλογή της Σουηδίας για τον διαγωνισμό της Eurovision. Οι δύο λοιπόν πρώτοι υποψήφιοι είναι δύο βετεράνοι του θεσμού, πρόκειται για τον Robin Bengtsson και τον Liamoo.

Μετά την ανακοίνωση για την αλλαγή των κανονισμών στο επερχόμενο Melodifestivalen, έχουμε πλέον και τα πρώτα ονόματα των επίδοξων εκπροσώπων της Σουηδίας στον διαγωνισμό.

Robin Benggtson

Ο Robin Bengtsson είναι σήμερα 31 ετών. Κέρδισε το Melodifestivalen τ0 2017 με το τραγούδι I Can’t Go On, καταλαμβάνοντας στον διαγωνισμό της Eurovision την πέμπτη θέση. Στο Melodifestivalen έχει αγωνισθεί συνολικά τρεις φορές (2016, 2017, 2020)

Στο Melodifestivalen 2022 επιστρέφει με ένα pop τραγούδι, στο γνώριμο ύφος του. Μάλιστα η Aftonbladet αναφέρει πως πρόκειται για μία δυνατή συμμετοχή, που θα τον φέρει και πάλι στον τελικό.

Liamoo

O Liamoo έχει κερδίσει το Idol το 2016, ενώ συμμετείχε και δύο φορές στο Melodifestivalen, χωρίς όμως μέχρι στιγμής να καταφέρει να κερδίσει.

Για την συμμετοχή του στο Melodifestivalen 2022 έχει συνεργασθεί με πολλούς τραγουδοποιούς, που έχουν πείρα στον διαγωνισμό, προκειμένου να ηχογραφήσει το τραγούδι του.

Το Melodifestivalen 2002 ξεκινά στις 5 Φεβρουαρίου στο Μάλμε, με οικοδεσπότη τον Oscar Zia.

Την Σουηδία φέτος εκπροσώπησε ο Tusse, με το τραγούδι Voices, καταλαμβάνοντας στον τελικό την 14η θέση:

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με το Melodifestivalen 2022!

Πηγή: Aftonbladet

 

1 reply
  1. tina
    tina says:

    Ο bengtsson το 2017 ειχε ενα πολυ καλο ποπ τραγουδι και μια επισης καλη σκηνικη παρουσια το ερωτημα ειναι αν μπορει να ξεπερασει τον ιδιο του τον εαυτο .

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *