Τσεχία: O Mikolas Josef κατέθεσε συμμετοχή στο ESCZ 2022! ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ

Ο Mikolas Josef που κατέχει το ρεκόρ καλύτερης θέσης της Τσεχίας στον διαγωνισμό, διεκδικεί μία ακόμη συμμετοχή στην Eurovision, αφού σύμφωνα με αποκλειστικές μας πληροφορίες, ο 26χρονος ερμηνευτής κατέθεσε συμμετοχή στον εθνικό τελικό της χώρας ESCZ 2022!

Το 2018 ο Mikolas Josef κατέλαβε την έκτη θέση στον τελικό του διαγωνισμού με το τραγούδι Lie To Me. Έκτοτε η καριέρα του ακολουθεί ανοδική πορεία, πετυχαίνοντας ακόμα και νο1 στα εγχώρια charts με το τραγούδι Acapella.

Μετά από τέσσερα χρόνια ο Mikolas Josef ετοιμάζεται να επιστρέψει στον διαγωνισμό, αφού έχει ήδη καταθέσει τραγούδι για το ESCZ 2022, τον διαδικτυακό εθνικό τελικό της Τσεχίας για την επιλογή του εκπροσώπου της στον επόμενο διαγωνισμό.

Περίπου 150 συμμετοχές στάλθηκαν στο ESCZ 2022, έξι με οχτώ από τις οποίες θα λάβουν μέρος στο show, που θα διεξαχθεί τον Δεκέμβριο. Κάθε υποψήφιος θα πρέπει να υποβάλει και μια μαγνητοσκοπημένη live version του τραγουδιού, η οποία θα χρησιμοποιηθεί και ως βάση για την ψηφοφορία στο show. Οι συμμετέχοντες του διαγωνισμού που θα επιλεχθούν, πρόκειται να παρουσιαστούν στις αρχές Δεκεμβρίου! Το ESCZ 2022 θα είναι ο πρώτος εθνικός τελικός της σεζόν, αφού σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε η δημόσια τηλεόραση της Τσεχίας θα λάβει χώρα μέσα στον Δεκέμβριο.

Αυτό που μένει πλέον να δούμε είναι αν το τραγούδι του Mikolas Josef επιλεγεί μεταξύ των φιναλίστ του ESCZ 2022 και αν φυσικά καταφέρει να κερδίσει εκ νέου το χρίσμα της Τσεχίας για τον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision!

Μέχρι τότε όμως ας απολαύσουμε για μία ακόμα φορά την προηγούμενη συμμετοχή του:

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με τον αγαπημένο μας διαγωνισμό!

3 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Manos
    Manos says:

    Αν και γενικά είμαι εναντίον των επιστροφών για τον συγκεκριμένο δεν έχω θέμα γιατί πιστεύω πως έχει πράγματα ακόμα να δείξει και όντως εχει μι ανοδικη πορεια μετά το 2018.
    Ένα άσχετο σχόλιο. Παιδια συγχαρητήρια για την δουλεια σας και τα απιστευτα αποκλειστικά σας. Επειδή το μάτι έχει πάρει τα διάφορα σχόλια ζήλειας κατά βάση που γίνονται για το site σας, ειλικρινά μην τους δίνετε καμία σημασία. Ελληνες και ξένοι κυρίως ξινισμένοι και κομπλεξικοί είναι που δεν μπορούν να διαχειριστούν την επιτυχία σας. Ειδικά για τους συμπατριώτες μας είναι πολύ θλιβερό, αλλά πιο εύκολα σε παραδέχονται οι ξένοι παρά οι Έλληνες. Να ξέρετε πάντως ότι συζητιέστε και σας διαβάζουν όλοι!

    Απάντηση
    • Giannis Argyriou
      Giannis Argyriou says:

      Σε ευχαριστούμε πάρα πολύ για τα σχόλια και την αγάπη σου! Η αλήθεια είναι πως τον τελευταίο καιρό έχουν χάσει κάποιοι τον ύπνο τους κ ασχολουνται μόνο μαζί μας, αλλά δεν πειράζει. Όπως σχολίασα νωρίτερα σε μια τέτοια περίπτωση μας διασκεδάζουν. Εμείς θα συνεχίσουμε να σας ενημερώνουμε, έτσι όπως ξέρουμε κ μπορούμε!

      Απάντηση
  2. όχι άλλο κάρβουνο
    όχι άλλο κάρβουνο says:

    Είναι χαρισματικός επί σκηνής (τουλάχιστον κρίνοντας από αυτό που είδα στη Λισαβόνα), αλλά το τραγούδι του το 2018 δε μου άρεσε.

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *