Eurovision 2022: Περισσότερες από 40 χώρες θα διαγωνισθούν στο Τορίνο!

Μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του διαγωνισμού της Eurovision στο Twitter, πριν λίγα λεπτά είχαμε μία σημαντική πληροφορία. Οι χώρες που θα λάβουν μέρος στην Eurovision 2022, θα είναι περισσότερες από 40!

Πριν λίγες ημέρες πάλι μέσα από το Twitter, ο λογαριασμός της Eurovision ρωτούσε τους fans πόσες χώρες πιστεύουν ότι θα λάβουν μέρος στο Τορίνο.

Περίπου το 62% απάντησε περισσότερες από 40 χώρες και σήμερα μάθαμε πως η απάντηση αυτή ήταν και η σωστή!

Το παραπάνω πρακτικά σημαίνει πως πέρα από το Μαυροβούνιο που ήδη ανακοίνωσε την επιστροφή του στην Eurovision 2022, αλλά και την Αρμενία που παρότι δεν έχει ανοίξει ακόμα τα χαρτιά της, η συμμετοχή της όμως στην Junior Eurovision τον Δεκέμβρη μας κάνει να είμαστε σχεδόν σίγουροι πως θα επιστρέψει και αυτή, ίσως να έχουμε και άλλες χώρες που είτε θα επιστρέψουν, είτε θα κάνουν ντεμπούτο στο διαγωνισμό που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Μάιο στο Τορίνο.

Ανδόρρα, Μονακό, Βοσνία Ερζεγοβινή, Σλοβακία και Ουγγαρία δεν φαίνεται να είναι πρόθυμες να επιστρέψουν. Από την άλλη πλευρά η Τουρκία μέχρι στιγμής κρατά σιγήν ιχθύος. Η ανακοίνωση της EBU όμως το καλοκαίρι, για συζητήσεις με την δημόσια τηλεόραση της χώρας σε σχέση με το ενδεχόμενο επιστροφής της, αφήνει κάποιες ελπίδες.

Σύντομα πάντως θα μάθουμε την πλήρη λίστα με τις χώρες που θα διαγωνισθούν στον 66ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision και όλες οι απορίες μας θα λυθούν!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με τον αγαπημένο μας διαγωνισμό!

1 reply

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *