Joanne: “Θέλω πάρα πολύ να πάω στη Eurovision”

Την πρώτη της μεγάλη τηλεοπτική συνέντευξη μετά την υποβολή της πρότασής της για την εκπροσώπηση της Ελλάδας στη Eurovision 2022 έδωσε η Joanne, κατά κόσμον Ιωάννα Γεωργακοπούλου.

Όπως ήδη γνωρίζετε, η Ιωάννα Γεωργακοπούλου, η οποία πλέον συστήνεται ως Joanne, αποτελεί την πρόταση της δισκογραφικής εταιρείας MINOS EMI και θα διεκδικήσει την εκπροσώπηση της χώρας μας στην επερχόμενη Eurovision.

Για την υποψηφιότητά της αυτήν και για αρκετά άλλα θέματα, όπως το πρόβλημα όρασης που αντιμετωπίζει, η νεαρή τραγουδίστρια μίλησε χθες το βράδυ στο “The 2night Show” και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Το κεφάλαιο Eurovision

Η περσινή νικήτρια του The Voice αναφέρθηκε αναλυτικά στην επιθυμία της να είναι εκείνη που θα διαγωνιστεί με τα χρώματα της Ελλάδας τον ερχόμενο Μάιο στο Τορίνο και τις προσδοκίες της από μία ενδεχόμενη συμμετοχή στον 66ο Πανευρωπαϊκό Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision.

Εμείς, με την εταιρεία μου τη MINOS, έχουμε καταθέσει ένα ποπ ανεβαστικό κομμάτι με έθνικ στοιχεία μέσα και ένα πολύ ωραίο μήνυμα. Και τώρα περιμένουμε τι θα γίνει.

Είναι ένα ανεβαστικό τραγούδι, αλλά έχει και στοιχεία slow. Δεν μπορώ να πω ακόμα αν θα είναι με χορευτές ή όχι.

Σε ερώτηση του Γρηγόρη Αρναούτογλου για το κατά πόσον μπορεί να παίξει καταλυτικό ρόλο η Eurovision στην μετέπειτα καριέρα της, ακόμα και σε περίπτωση που δεν πάει καλά:

Η αλήθεια είναι πως δεν θεωρώ πως άμα κάποιος βγει πρώτος ή στη δεκάδα, θα πω “Πω πω πήρε μία καλή θέση”. Δε νομίζω πως έχει τόσο σημασία. Πας εκεί πέρα για να εκπροσωπήσεις τη χώρα σου. Σημασία έχει να βγάλεις ένα ωραίο κομμάτι. Τώρα το τι θα γίνει, από ‘κει και πέρα, θα εξαρτηθεί από πολλούς παράγοντες. Σημασία έχει το τι γκελ θα κάνει το κομμάτι, ακόμα και αν δεν πάει τόσο καλά στον διαγωνισμό.

 

Προκειμένου να υποβάλλει την καλύτερη δυνατή πρόταση στην ΕΡΤ, η Joanne επέλεξε να συνεργαστεί με γνώριμα πρόσωπα. Συνεργάζεται, λοιπόν, με τον DJ Μιχάλη Τσαουσόπουλο και τους ARCADE( Ελλάδα 2020 και 2021), οι οποίοι έχουν επιμεληθεί και το πρώτο της single “Twist in my Sobriety”, της Tanita Tikaram σε μια dance version.

Θα θέλατε να δείτε την Joanne ως εκπρόσωπο της Ελλάδας στην Eurovision 2022; Πείτε μας στα σχόλια παρακάτω!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun, για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την ελληνική συμμετοχή στην Eurovision 2022!

1 reply
  1. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Πολύ γλυκιά κοπέλα με καλή φωνή αλλά θα ήθελα να μας εκπροσωπήσει σε 3-4 χρόνια. Να έχει βγάλει 3-4 κομμάτια, να έχει ψηθεί λίγο στο χώρο. Σαφώς όμως μετράει το τραγουδι, αλλά ας μη ξεχνάμε και άλλα καλά ή έστω αξιοπρεπή τραγούδια που πήγαν μέτρια ως χάλια λόγω μιας σχετικής απειρίας του ερμηνευτή (βλ. Όνειρο μου ή ακόμα και το better love στην περίπτωση της Ελλάδας).

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *