Ακούστε το νέο τραγούδι της Amanda Georgiadis (Tenfjord)!

Η Amanda Georgiadis ή όπως έχει γίνει γνωστή στην Νορβηγία, Amanda Tenfjord, κυκλοφόρησε ένα νέο τραγούδι. Το Promises όπως ονομάζεται είναι ένα ντουέτο με τον καταξιωμένο καλλιτέχνη της σκανδιναβικής χώρας, Thomas Dybdahl.

Το τραγούδι υπογράφει σε στίχους και μουσική η Amanda.

Ο Thomas Dybdahl έχει εννιά δισκογραφικές δουλειές στο ενεργητικό του, έχοντας πετύχει τέσσερα νο1 στην Νορβηγία. Για την Amanda σας έχουμε ήδη πει πολλά στο Eurovisionfun, ενώ όπως είναι γνωστό έχει καταθέσει την πρόταση της στην ΕΡΤ, για την εκπροσώπηση της Ελλάδας στην Eurovision 2022.

Περισσότερα για την Amanda Georgiadis και την πρότασή της για τον διαγωνισμό μπορείτε να βρείτε ΕΔΩ.

Μπορείτε να ακούσετε το Promises παρακάτω και ίσως να πάρετε και μία γεύση από το ύφος του τραγουδιού που προτείνει η Amanda στην ΕΡΤ για την Eurovision 2022:

Πως σας φάνηκε το νέο τραγούδι της Amanda;

8 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Αλέξανδρος Σελέκος
    Αλέξανδρος Σελέκος says:

    Στην αρχή νόμιζα ότι το άρθρο έλεγε: Ακούστε το τραγούδι της Amanda που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην Eurovision 2022 και ήμουν έτοιμος να πανηγυρίσω επειδή την υποστηρίζω αλλά οποιος βιάζεται σκοντάφτει

    Απάντηση
  2. Tina
    Tina says:

    Το τραγουδι δεν με ενθουσιασε κατα την δικη μου αποψη δεν θα ειχε ιδιαιτερη τυχη στον διαγωνισμο και ο ηχος δεν μου ακουγεται φρεσκος ελπιζω η συμμετοχη για την γιουροβιζιον να ναι μακραν καλυτερη τα mid tempo τραγουδια τυπου ντουσκα δεν εκτιμωνται απο τους ξενους και αυτο φανηκε απο την βαθμολογια στον τελικο .

    Απάντηση
  3. Dimitris
    Dimitris says:

    Από το λίγο που άκουσα αν αυτό ή κάποιο παρόμοιο πήγαινε στο διαγωνισμό δε νομίζω να τα κατάφερνε ούτε για τελικό. Μου θυμίζει τα τραγούδια των Βορείων χώρων που δεν περνούν στον τελικό.

    Απάντηση
  4. KostasEV
    KostasEV says:

    Κακά τα ψέματα, θεωρώ πως Good Job Nicky, Amanda και Evangelia είναι οι επικρατέστεροι, οι 2 πρώτοι λόγω Dream Team και η Evangelia λόγω Panik.
    Οι υπόλοιποι δύσκολα να έχουν τύχη διότι δεν έχουν ισχυρή ομάδα από πίσω και αυτό μετράει πολύ για την ΕΡΤ (και σωστά μετράει).
    Η Ελλάδα πάντα τα πάει καλά όταν υπάρχουν επαγγελματίες στην ομάδα ενώ όλες οι αποτυχίες έχουν έρθει με ερασιτέχνες ( εκτός Demy).
    Άρα η ΕΡΤ πρέπει να εστιάσει στην πιο άρτια συμμετοχή

    Απάντηση
  5. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Έχει βγάλει και καλύτερα… Το συγκεκριμένο είναι άκρως ακατάλληλο για τον διαγωνισμό και δεν θα εκπλησομουν αν αυτό ή ένα παρόμοιο έμενε στον ημιτελικό. Ειδικά στο televoting θα περνούσε τελείως απαρατήρητο.

    Απάντηση
  6. gogos
    gogos says:

    Μάλλον δεν είναι του γούστου μου και γι αυτό δεν μου άρεσε αυτό που άκουσα.
    Ελπίζω σε κάτι καλύτερο, όσον αφορά την πρότασή της προς την ΕΡΤ.

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *