Ακυρώνεται η συναυλία του Het Grote Songfestivalfeest!

Μέσω του επίσημου λογαριασμού του Het Grote Songfestivalfeest στο Instagram ανακοινώθηκε πριν λίγο η ακύρωση της συναυλίας που ήταν προγραμματισμένη για τις 9 Δεκεμβρίου, λόγω των νέων κανονισμών της Ολλανδικής κυβέρνησης. Ανοιχτό παραμένει το σενάριο να οριστεί νέα ημερομηνία για τη συναυλία.

Η μεγάλη συναυλία με την ονομασία Het Grote Songfestivalfeest είναι μία συμπαραγωγή του δημόσιου καναλιού AVROTROS με την PILOTSTUDIO και θα επέστρεφε φέτος για δεύτερη φορά στις 9 Δεκεμβρίου στο Ziggo Dome του Άμστερνταμ, με καλεσμένους πάνω από 30 eurostars, μεταξύ των οποίων θα βρίσκονταν η Stefania και ο Σάκης Ρουβάς.

Με βαθιά θλίψη και βαριά καρδιά, ανακοινώνουμε την ακύρωση του Het Grote Songfestivalfeest στις 9 Δεκεμβρίου 2021. Γνωρίζουμε ότι αυτό θα είναι μια τεράστια απογοήτευση. Αυτή δεν είναι μια απόφαση που λάβαμε ελαφρά, αλλά οι νέοι κυβερνητικοί κανονισμοί δεν μας δίνουν άλλη επιλογή.

Δώστε μας λίγο χρόνο για να επεξεργαστούμε όλα αυτά. Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας στο τέλος αυτής της εβδομάδας με περισσότερες πληροφορίες σχετικά με μια πιθανή νέα ημερομηνία ή/και επιστροφή χρημάτων.

Ελπίζουμε να σας δούμε ξανά σύντομα!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *