Βουλγαρία: Στις 7 Δεκεμβρίου η κυκλοφορία του Intention!

Σε αντίθεση με ό,τι μας έχει συνηθίσει τα προηγούμενα χρόνια, η δημόσια τηλεόραση της Βουλγαρίας είναι πολύ πιθανό να ανακοινώσει πρώτη την συμμετοχή της στην Eurovision 2022.

Νωρίτερα, η BNT επισημοποίησε αυτό που είχε διαρρεύσει μήνες πριν, πως δηλαδή το ροκ συγκρότημα Intelligent Music Project θα εκπροσωπήσει την γειτονική μας χώρα στο Τορίνο. Μαζί τους θα είναι ο Ronnie Romero ως ερμηνευτής, αλλά και ο ντράμερ Stoyan Yankoulov, που το 2007 και 2013 εκπροσώπησε την Βουλγαρία, μαζί με την Elitsa.

Οι αλλαγές που πραγματοποιήθηκαν στην ομάδα που ασχολείται με το project Eurovision στην Βουλγαρία είναι έκδηλες. Εκτός από την διαφορετική καλλιτεχνική προσέγγιση που ακολουθεί η BNT αυτή την χρονιά, επιλέγοντας μία έμπειρη ροκ μπάντα, σε σχέση με τους νέους καλλιτέχνες που εκπροσωπούσαν τα προηγούμενα χρόνια την χώρα, έχουμε και διαφορετικό τρόπο παρουσίασης του τραγουδιού.

Σε tweet η βουλγαρική δημόσια τηλεόραση αναφέρει πως φέτος δεν θα περιμένουμε πολύ για να ακούσουμε την συμμετοχή τους (που παραδοσιακά ήταν από τις τελευταίες που κυκλοφορούσαν). Ως χριστουγεννιάτικο δώρο σε όλους τους fans, το Intention όπως τιτλοφορείται το τραγούδι τους, θα δοθεί στην δημοσιότητα στις 7 Δεκεμβρίου.

Αυτή θα είναι η 14η συμμετοχή της Βουλγαρίας στον διαγωνισμό, που μέχρι στιγμής ως καλύτερη θέση έχει την δεύτερη, το 2017 με τον Kristian Kostov και το Beautiful Mess. Στο Ρότερνταμ την χώρα εκπροσώπησε η Victoria, με το Growing Up Is Getting Old, τερματίζοντας στην ενδέκατη θέση.

Ποια πιστεύετε πως θα είναι η τύχη των Intellingent Music Project στο Τορίνο;

1 reply
  1. Tina
    Tina says:

    Δεν μπορει κανεις να προβλεψει πως θα παει μια συμμετοχη η Eurovision εχει αποδειξει πως ειναι απροβλεπτη απο την αλλη ειναι ρισκο να επιλεγεις ενα ειδος μουσικης που πριν λιγους μηνες ειχε βγει πρωτο αν ειναι ενα καλο ροκ τραγουδι λογικα θα παει καλα αλλα πρωτο να βγει ειναι δυσκολο καθως ο θεατης της Eurovision ισως θελει να επιλεξει ενα αλλο ειδος μουσικης εγω παντως προτιμω η συμμετοχες να ανακοινωνονται αργοτερα.

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *