Γεωργία: Με εσωτερική επιλογή στην Eurovision 2022!

Επιστροφή στην μέθοδο της απευθείας ανάθεσης για την επιλογή της συμμετοχής της στην Eurovision 2022, φαίνεται να στράφηκε, η δημόσια τηλεόραση της Γεωργίας, GBP.

Σε ειδική εκπομπή που μεταδόθηκε σήμερα μέσω του πρώτου καναλιού (1TV), του GPB ανακοινώθηκε ότι έχει ήδη επιλεχθεί ο εκπρόσωπος της χώρας στον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision 2022 στο Τορίνο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που ανακοινώθηκαν, πρόκειται για μια ομάδα καλλιτεχνών, των οποίων τα ονόματα θα αποκαλύπτονται σταδιακά. Η περίπτωση τους, μας θυμίζει τους Genealogy που το 2015 εκπροσώπησαν την Αρμενία στην Βιέννη με το τραγούδι Face the Shadow.

Τέλος, τονίστηκε πώς η απόφαση να επιλεχθεί ο εκπρόσωπος με εσωτερική επιλογή αλλά και να απορριφθεί μια ακόμη σεζόν του Georgian Idol ή οποιασδήποτε άλλης μεθόδου επιλογής, οφείλεται στην πανδημία του COVID-19.

Η κοινή απόφαση για τον καλλιτέχνη  που θα εκπροσωπήσει τη Γεωργία στην Eurovision 2022, ελήφθη από κοινού, μιας Επιτροπής Τέχνης του Πρώτου Καναλιού και από ορισμένους μουσικούς παραγωγούς.

Η Γεωργία έχει να βρεθεί στον μεγάλο Τελικό από το 2016, ενώ φέτος εκπρόσωπος της χώρας ήταν ο Tornike Kipiani, με το τραγούδι You.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovision Fun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την συμμετοχή της Γεωργίας στην Eurovision 2022!

Πηγή: 1tv.ge

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *