Ελλάδα: Δεν έχει έρθει σε καμία επικοινωνία η ΕΡΤ με τις δισκογραφικές!

Παρά τα όσα διαδίδονται ψευδώς στο διαδίκτυο, η ΕΡΤ ΔΕΝ έχει έρθει σε καμία επαφή μέχρι στιγμής με τις δισκογραφικές εταιρείες που συμμετέχουν στην διαδικασία επιλογής της ελληνικής συμμετοχής στην Eurovision 2022.

Fake news τα περί επικοινωνίας της ΕΡΤ με τις δισκογραφικές

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν διάφορες ιστοσελίδες από το πρωί, η ελληνική δημόσια τηλεόραση μέχρι τις 15 Δεκεμβρίου θα ανακοινώσει αν θα προχωρήσει σε εθνικό τελικό ή όχι, έχοντας μάλιστα προς τούτο απευθυνθεί στις δισκογραφικές εταιρείες, ερευνώντας τις προθέσεις τους ως προς το ενδεχόμενο αυτό.

Το πρώτο προφανώς και ισχύει και δεν χρειάζεται κανένα ρεπορτάζ για να το ανακαλύψει κανείς, παρά μόνο η κοινή λογική. Βρισκόμαστε στις 3 Νοεμβρίου, η προθεσμία κατάθεσης των συμμετοχών στην ΕΡΤ έχει ολοκληρωθεί, πολύ νωρίτερα λοιπόν (κατά την άποψη μας) από τα μέσα Δεκέμβρη θα ληφθεί η οριστική απόφαση για τον τρόπο που θα επιλεγεί η ελληνική συμμετοχή στην Eurovision 2022.

Το δεύτερο σκέλος του ευφάνταστου αυτού ρεπορτάζ είναι πέρα για πέρα ψευδές. Σύμφωνα με απόλυτα διασταυρωμένες πληροφορίες μας, η ΕΡΤ δεν έχει έρθει σε επικοινωνία με καμία δισκογραφική και κανέναν καλλιτέχνη, προκειμένου να συζητήσει τις όποιες λεπτομέρειες, ώστε στην συνέχεια αυτές οι πληροφορίες να διοχετευθούν στα μέσα.

Σε ποια φάση βρίσκεται η διαδικασία επιλογής;

Αυτό που ισχύει σίγουρα είναι ότι η ΕΡΤ έχει ολοκληρώσει την πρώτη αξιολόγηση των συμμετοχών που υποβλήθηκαν. Το επίπεδο των τραγουδιών έχει ικανοποιήσει απόλυτα την αρμόδια καλλιτεχνική επιτροπή υπό τον Δημήτρη Παπαδημητρίου και αυτό ακριβώς το στοιχείο ήταν αυτό που έφερε στο προσκήνιο το ενδεχόμενο για έναν εθνικό τελικό.

Όπως όμως ήδη σας έχουμε αναφέρει, κάποια βασικά πρακτικά αλλά και τεχνικά ζητήματα, δυσκολεύουν αρκετά το σενάριο ενός εθνικού τελικού, όσο και αν η διοίκηση της ΕΡΤ θα ήταν θετική υπό όρους σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο.

Σύντομα οι οριστικές αποφάσεις για την διαδικασία που θα ακολουθηθεί από εδώ και πέρα θα οριστικοποιηθεί και θα γνωρίζουμε επισήμως τον τρόπο που θα επιλεγεί ο εκπρόσωπός μας στον 66ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision.

Μέχρι τότε μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *