Ελλάδα: Δεν αποσύρει ο Good Job Nicky την πρόταση του για την Eurovision 2022!

Λυπηρά αλλά ταυτόχρονα και αστεία πράγματα συμβαίνουν με φόντο την διαδικασία της ΕΡΤ για την επιλογή του εκπροσώπου μας στον επόμενο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision. Η ησυχία από πλευράς ΕΡΤ, έχει δημιουργήσει ποικίλα ευφάνταστα σενάρια στο μυαλό διάφορων, που επιθυμούν να γεμίσουν εκπομπές και ιστοσελίδες με κάτι σχετικό, που όμως τελικά είναι πέρα ως πέρα άσχετα με ό,τι τελικά ισχύει. Το νέο επεισόδιο αφορά τον Good Job Nicky, που υποτίθεται πως θα αποσύρει την συμμετοχή του.

Ο Good Job Nicky δεν αποσύρεται

Αρχικά και επειδή πολλοί μας έχετε ρωτήσει από το πρωί, ο Good Job Nicky δεν αποσύρεται από την διαδικασία. ‘Οπως μας είχε δηλώσει αποκλειστικά, περιμένει την απόφαση της ΕΡΤ, θέλοντας να δώσει τον καλύτερο του εαυτό για την Ελλάδα στην Eurovision 2022, φέρνοντας το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα εφόσον είναι αυτός που θα μας εκπροσωπήσει.

Τα όσα σήμερα είδαν το φως της δημοσιότητας για μία υποτιθέμενη συγγενική του σχέση με στέλεχος της ΕΡΤ, κάτι που θα μπορούσε να φέρει προβλήματα στην συμμετοχή του είναι τουλάχιστον αστεία. Ο εν λόγω αρθρογράφος μάλλον αγνοεί την σημασία του όρου συγγενική σχέση. Δεν θα επεκταθούμε παραπάνω στο συγκεκριμένο γιατί είναι αστείο και γιατί μόνο κάποιος με πολύ υστερόβουλες σκέψεις και προθέσεις θα ασχολούνταν με κάτι τέτοιο. Αν χρειασθεί όμως θα επανέλθουμε.

Η ΕΡΤ σε επικοινωνία με τους καλλιτέχνες

Εβδομάδα εξελίξεων ήταν η προηγούμενη. Σύμφωνα με πληροφορίες μας, η ΕΡΤ ήρθε σε επικοινωνία με κάποιους εκ των υποψηφίων, θέλοντας να βολιδοσκοπήσει τις προθέσεις τους για συμμετοχή ή όχι σε έναν εθνικό τελικό. Ούτε εδώ θα πούμε κάτι περισσότερο, αφού πολλάκις στο παρελθόν έχουμε αναφερθεί στο εν λόγω ακανθώδες ζήτημα και ο νοών νοείτο …

Το δεδομένο είναι ότι πολύ σύντομα η ΕΡΤ θα προχωρήσει σε επίσημες ανακοινώσεις και κάθε ευφάνταστος κατεργάρης θα μπει στον πάγκο του.

Όποιες και αν είναι οι τελικές αποφάσεις, μοναδικό κριτήριο της ΕΡΤ είναι η όσο το δυνατόν καλύτερη εκπροσώπηση της χώρας μας στο Τορίνο, που θα συνοδεύεται με ένα ακόμη καλύτερο αποτέλεσμα από την φετινή δέκατη θέση του Last Dance και της Stefania.

Μέχρι τότε μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun και φιλτράρετε προσεχτικά τα όσα διαβάζετε!

 

5 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Tina
    Tina says:

    Νομιζα συμφωνα με οσα εχετε πει οτι ειχε ληξει το θεμα του εθνικου τελικου και προτεραιοτητα εχει η εσωτερικη επιλογη για ποιο λογο συνεχιζει η ερτ να βολιδοσκοπει τις προθεσεις των υποψηφιων καλλιτεχνων?

    Απάντηση
    • Giannis Argyriou
      Giannis Argyriou says:

      Γιατί η ΕΡΤ θελει να εχει κάνει το κάθε τι που περνά απο την χέρι της, πριν προχωρησει σε οποιαδηποτε αποφαση.. Οσα γράψαμε ισχυουν στο ακεραιο κ αν διαβασετε προσεχτικα το αρθρο μας, τα ιδια λεμε κ εδω…

      Απάντηση
  2. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Επιλογή εκπροσώπου/ τραγουδιού στην Ελλάδα χωρίς παρατράγουδα γίνεται; Δε γίνεται.
    Ο καθένας γράφει το μακρύ του και το κοντό του μέχρι τις τελικές αποφάσεις, που ελπίζω να έρθουν σύντομα.
    Πάντως από το άρθρο καταλαβαίνω ότι οι υποψήφιοι που προσέγγισε η ΕΡΤ δεν επιθυμούν να συμμετάσχουν σε εθνικό τελικό…
    Να ομολογήσω πάντως, ότι μου κάνει εντύπωση και απορώ πως κάποιοι καλλιτέχνες, διστάζουν,φοβούνται ή απλά αδιαφορούν για την κρίση του κοινού μη θέλοντας να διαγωνιστούν σε εθνικό τελικό ενώ σε λίγους μήνες θα διαγωνιστούν σε έναν πανευρωπαϊκό show στο οποίο καλώς ή κακώς ένα ποσοστό 50% είναι και η κρίση-ψηφος του κοινού…

    Απάντηση
  3. Κολοσσός
    Κολοσσός says:

    Δεν ξέρω αν θυμάστε, αλλά κάθε χρόνο η dream team τα κρατάει όλα μυστικά και ποτέ δε κάνει live εμφανίσεις πριν τη eurovision. Ο good job nicky έχει στην ομάδα του κάποια μέλη της dream team. Σαφώς και δε θα θέλει ο good job nicky να ανταγωνισθεί σε εθνικό τελικό, αφού η dream team δε στηρίζει live εμφανίσεις πριν τη eurovision. Η dream team τους αρέσει να κάνουν το μπαμ στη eurovision όταν είναι τα rehearsals.

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *