Ελλάδα: Οι πέντε τελικοί υποψήφιοι σχολιάζουν την πρόκρισή τους στο Eurovisionfun!

Χωρίς αναπάντητα ερωτηματικά πλέον, αφού η ΕΡΤ φρόντισε να μας λύσει όλες τις απορίες (και πως έγινε η αξιολόγηση των συμμετοχών και πως και μεταξύ ποιων θα γίνει η τελική επιλογή), οι πέντε καλλιτέχνες έμαθαν σήμερα μέσα από το Studio 4 της Νάνσυ Ζαμπέτογλου και του Θανάση Αναγνωστόπουλου τα ευχάριστα νέα, πως δηλαδή παραμένουν στην διεκδίκηση της ελληνικής εκπροσώπησης στην Eurovision 2022. Το Eurovisionfun μίλησε μαζί τους και σας μεταφέρει τις πρώτες τους δηλώσεις, αμέσως μετά τις επίσημες ανακοινώσεις της ΕΡΤ.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @eurovisionfn

Με αγωνία ανέμενε την ανακοίνωση ο Good Job Nicky

Με έκδηλη αγωνία περίμενε ο Good Job Nicky συντονισμένος στο Studio 4 της ΕΡΤ την ανακοίνωση. Όπως θα δείτε στην φωτογραφία που μας έστειλε, ο νεαρός καλλιτέχνης περίμενε όπως όλοι μας, να ακούσει αν το όνομά του είναι στην σχετική λίστα.

O Good Job Nicky μας δήλωσε πως επιθυμεί πλέον επιθυμεί να μιλήσει η μουσική και η δουλειά του, θέλοντας να επικεντρωθεί εκεί και να κρατήσει χαμηλούς τόνους από πλευρά του.

Με χαροποιεί η φρεσκάδα των καλλιτεχνών λέει η Lou is

Η Lou is προτίμησε να μην δημοσιοποιήσει το γεγονός της κατάθεσης της πρότασής της στην ΕΡΤ και έτσι ήταν ένα από τα ονόματα που δεν είχαν γίνει γνωστά νωρίτερα. Η ίδια είναι πολύ χαρούμενη που συμμετέχει σε όλη αυτή την διαδικασία, ενώ στέκεται στο γεγονός πως και οι πέντε καλλιτέχνες που έχουν επιλεγεί από την επιτροπή, είναι φρέσκα πρόσωπα.

Είμαι πολύ χαρούμενη που άρεσε το τραγούδι μου κι είμαι μέρος αυτής της διαδικασίας, μέσα σε μία φρέσκια και νέα ομάδα καλλιτεχνών!

Περισσότερα για την πρότασή της Lou is μπορείτε να δείτε στο σχετικό μας άρθρο.

Amanda: Νοιώθω υπέροχα!

Στο μικρό διάλειμμα της από την πρακτική που πραγματοποιεί, ως φοιτήτρια ιατρικής, στο νοσοκομείο covid στο Tenfjord, η Amanda μας είπε πως είναι ενθουσιασμένη στο ενδεχόμενο να εκπροσωπήσει την ιδιαίτερη πατρίδα της στον διαγωνισμό της Eurovision.

Νοιώθω υπέροχα! Είναι απίστευτο που είμαι στην τελική λίστα. Πολλά φιλιά σε όλους στην Ελλάδα!

Ο Ηλίας Κόζας περιμένει να μάθει ποιο τραγούδι του επέλεξαν

Χαρούμενος αλλά και με περιέργεια να μάθει ποιο από τα τρία τραγούδια που είχε προτείνει στην ΕΡΤ, “προκρίθηκε” στην τελική πεντάδα, είναι ο έμπειρος της παρέας – Ηλίας Κόζας.

Σας ευχαριστώ πολύ … είναι νωρίς ακόμα. Δεν ξέρω ποιο τραγούδι μου διάλεξαν!

Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τους πέντε καλλιτέχνες που συνεχίζουν να διεκδικούν την ελληνική εκπροσώπηση στην Eurovision 2022, μπορείτε να δείτε το αναλυτικό μας άρθρο.

Αν θέλετε να δείτε ξανά την ανακοίνωση, όπως έγινε από το Studio 4 της ΕΡΤ, δείτε το παρακάτω βίντεο:

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun, για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την ελληνική συμμετοχή στην Eurovision 2022!

*Απευθυνθήκαμε και στην Joanna Drigo, αλλά δεν λάβαμε κάποια απάντηση.
7 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Wrong
    Wrong says:

    Κανετε λαθος. η ερτ δεν ειπε το πιο βασικο. Δηλαδη ποια ηταν τα 7 ατομα της επιτροπης.
    Σε ποια πολιτικη και κοινωνικη ιδεολογια βεβαια ανηκουν ολα τα ατομα της επιτροπης, ειναι προφανες απο τις επιλογες τους.

    Απάντηση
      • Escsun
        Escsun says:

        Αλήθεια Πού ακριβώς δημοσίευσε επίσημα η ερτ τα ονόματα της κριτικής επιτροπής? Εκτός αν θέλετε να μας πείτε ότι μία σοβαρή κρατική τηλεόραση πρέπει να το αποκρύπτει και να αφήνει την κάθε φυλλάδα ή ιστοσελίδα να γράφει ό,τι θέλει και εμείς να υποθέτουμε.

        Απάντηση
    • Stavros
      Stavros says:

      Συγνώμη αλλά το σχόλιο σου χαρακτηρίζεται από καχυποψία το λιγότερο. Πέρα του γεγονότος ότι τα μέλη είναι ήδη γνωστά εδώ και καιρό. Ποια κοινωνική και πολιτική ιδεολογία; Ξέρεις μήπως ο επικεφαλής της ομάδας τι ιδεολογία έχει; Η μήπως επί διαφορετικων ανθρώπων επικεφαλείς με δηλωμένες ιδεολογίες δεν είχαμε δει και πολύ διαφορετικές επιλογές; Εγώ αν και με τη διοικηση της ΕΡΤ μας χωρίζει άβυσσος ιδεολογικά και πολιτικά αναγνωρίζω ότι έχει δώσει χώρο σε σοβαρούς επαγγελματίες να αναπτύξουν κριτήρια και διαδικασίες επιλογής που συμβάλουν αθροιστικά και θετικά στο κομμάτι Eurovision. Μακάρι να συνεχίσουν με σοβαρότητα και επαγγελματισμό ώστε να έχουμε και αξιοπρεπείς εκπροσωπήσεις καλά αποτέλεσματα και κάθε χρόνο να αυξάνει η αξιοπιστία, το ενδιαφέρον και η ποικιλία τον ενδιαφερομένων καλλιτεχνών ώστε ναι να γίνει εφικτό να καθιερωθεί ένας αξιόλογος εθνικός τελικος

      Απάντηση
  2. gogos
    gogos says:

    Ασφαλώς και δεν μπορώ να πω απολύτως τίποτα, αφού δεν έχουμε ακούσει τα τραγούδια και κυρίως live.
    Δεν είναι η στιγμή ούτε για χαρά, αλλά ούτε και για απογοήτευση. Δεν με νοιάζει καθόλου που κάποια ονόματα δεν είναι ευρέως γνωστά.
    Εύχομαι η επιτροπή να επιλέξει το καλύτερο τραγούδι – συμμετοχή.

    Εαν κρίνω πάντως από αυτά που έχουν γίνει γνωστά, ένα ξεκάθαρο προβάδισμα οι συμμετοχές της Αμάντα και του GJN θα έλεγα ότι το έχουν, λόγω της συνεργασίας τους με την Dream Team.

    Καλή επιτυχία σε όποιον καλλιτέχνη και αν επιλέξουν.

    Απάντηση
  3. όχι άλλο κάρβουνο
    όχι άλλο κάρβουνο says:

    Με μια πρώτη ματιά στα ονόματα, GJN και Κόζας θα ήταν οι προτιμήσεις μου. Αλλά έχουμε πολύ δρόμο ακόμα.
    Το τραγούδι είναι αυτό που θα μετρήσει στο τέλος.

    Καλή επιτυχία και στους πέντε.

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *