Ο Good Job Nicky αποκλειστικά στο Eurovisionfun: “Υπομονετικά περιμένω την απόφαση …”!

Είναι για πολλούς το μεγάλο φαβορί για να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στο 66ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision. O ταλαντούχος Good Job Nicky σχολιάζοντας τις τελευταίες εξελίξεις που είδαν το φως της δημοσιότητας, μίλησε στο Eurovisionfun στέλνοντας το δικό του μήνυμα προς όλους τους αποδέκτες.

Στον απόηχο των φημών για πραγματοποίηση εθνικού τελικού, αλλά και των fake news που κυκλοφόρησαν σήμερα, ο Good Job Nicky που με την εταιρεία του Cobalt, έχει καταθέσει την πρόταση του στην ΕΡΤ, για την διεκδίκηση της ελληνικής εκπροσώπησης στην Eurovision 2022, έστειλε το δικό του μήνυμα μέσω του Eurovisionfun.

Δεν είμαι άνθρωπος των λόγων αλλά των έργων, υπομονετικά περιμένω την απόφαση (της ΕΡΤ) για να δω αν θα έχω την τιμή να μας εκπροσωπήσω. Μέχρι τότε μόνο ο Θεός ξέρει …

Good Job Nicky

O Good Job Nicky όπως διαβάσατε πρώτα μέσα από το Eurovisionfun, συμμετέχει στην διαδικασία της ΕΡΤ με ένα τραγούδι που υπογράφει ο Ερμής Γεραγίδης. Οι πληροφορίες μας αναφέρουν πως πρόκειται για μία κινηματογραφική μπαλάντα που αναδεικνύει την φωνή του Νικόλα. Μαζί του ο Good Job Nicky εφόσον επιλεγεί θα έχει την πολύτιμη βοήθεια του Ηλία Κοκοτού, αλλά και του Φωκά Ευαγγελινού.

Ο 25χρονος πλέον Νίκος Βαρθακούρης μετρά εκατομμύρια προβολές στο YouTube και διθυραμβικά σχόλια, για την μουσική του και την μέχρι τώρα καλλιτεχνική του παρουσία. Πρόκειται για ένα σπάνιο δείγμα ποπ μουσικής, με πραγματικά διεθνείς προδιαγραφές, που μπορεί κάλλιστα να συναγωνιστεί αντίστοιχες ξένες παραγωγές.

Θα θέλατε να δείτε τον Good Job Nicky στον διαγωνισμό; Πείτε μας στα σχόλια παρακάτω!

7 ΣΧΟΛΙΑ
  1. esc1234
    esc1234 says:

    Είναι εξαιρετικός καλλιτέχνης, όμως διατηρώ επιφυλάξεις για το εάν η dream team είναι η σωστή ομάδα για το στυλ του. Ίσως η Sasha Jean Baptiste να είναι η ιδανική για τον ρόλο

    Απάντηση
    • Κολοσσός
      Κολοσσός says:

      Πλάκα κάνεις? Συγκρίνεις το Φωκά με τη Sasha? Κατά τη γνώμη μου ο Φωκάς είναι ο καλύτερος stage director που έχει υπάρξει στη eurovision. Μόνο πιο δυνατό θα το κάνει τον good job nicky. Αν δεν ήταν για το Φωκά η Ελλάδα δε θα έβγαινε 10η με τη στεφανια…

      Απάντηση
      • Μανώλης
        Μανώλης says:

        Αν εννοείς σε επίπεδο pr μάλλον έχεις δίκιο. Αν εννοείς όμως τη σκηνική παρουσία, ίσως και να στέρησε κάποια καλύτερη θέση στη Στεφανία.
        Για να μην παρεξηγηθώ, ο Φωκάς είναι τεράστιος κι αγαπημένος. Είναι πράγματι ο πιο επιτυχημένος stage director της eurovision. Αλλά το 21 σίγουρα δεν ήταν η χρονιά του δημιουργικά. Όχι μόνο με τη Στεφανία, αλλά και με τη Ναταλίτσα

        Απάντηση
  2. John Kou.
    John Kou. says:

    Ξερω οτι αυτο το σχολιο θα φανει καπως αλλα θα μου αρεσε παρα πολυ αν παει. Νομιζω εχω εναποθεσει πολλες ελπιδες στο να δω αυτον στη Eurovision, μιας και οχι μονο μου αρεσει πολυ μουσικα, που φοβαμαι οτι στο τελος συν το γεγονος οτι ειναι ΤΟ μεγαλο φαβορι μεχρι στιγμης θα καταληξει να μην παει. Η αληθεια ειναι οτι ενας ακομη μεγαλος λογος που εχω εναποθεσει πολλες ελπιδες σε αυτον ειναι οτι οι αλλες επιλογες δεν με ελκυουν. Η Joanne και η Marseux φαινονται πολυ safe, ο Κωνσταντινου ασχολιαστο, η Εvangelia και η Amanda θα είναι ΠΑΛΙ κορίτσια της διασπορας που ενδεχεται να στειλουμε για δύο χρονιές συνεχόμενα (η Amanda ειδικα δεν εχει κανενα λογο κατ’εμε να συμμετασχει με την Ελλάδα αντι για την Νορβηγια, και πες το ιδιο ηταν με τη Στεφανια που κι αυτο με πειραξε πισω το ’20 αλλά τουλάχιστον τη Στεφανια την ειχαν βαλει στο ματι οποτε θα πηγαινε ουτως η αλλως καποια στιγμη, αλλά η Amanda αφου ουσιαστικά ξεπρόβαλε μπορεί να μην παει. Οχι οτι η Evangelia ειναι καλυτερη βεβαια, ουσιαστικα καθε ελληνικη συμμετοχη της δεκαετιας του 2000 και ειδικα Καλομοιρα εν ετει 2021). Οποτε ναι, μακαρι να μας εκπροσωπησει εν τελει αυτος, νομιζω ειναι η καλυτερη επιλογη.

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *