Σουηδία: Anna Bergendahl και Linda Bengtzing κάνουν comeback στο Melodifestivalen 2022!

H Aftonbladet συνεχίζει την αποκάλυψη των καλλιτεχνών που θα συμμετάσχουν στο Melodifestivalen 2022! Πριν από λίγο έδωσε στην δημοσιότητα τρία ακόμα ονόματα, ανεβάζοντας τον αριθμό στους 14!

Τα νέα ονόματα

Η Anna Bergendahl επιστρέφει για τέταρτη χρονιά στο Melodifestivalen. Η Anna κατέχει το αρνητικό ρεκόρ ως τη μοναδική καλλιτέχνιδα που δεν κατάφερε να προκριθεί στον τελικό της Eurovision. Έχει κερδίσει ήδη μια φορά το Melodifestivalen, στην εν λόγω χρονιά (το 2010). Το τραγούδι της τότε, This Is My Life, παρ’ όλα αυτά κατάφερε να φθάσει στο Νο1 των σουηδικών charts. Το 2019 συμμετείχε με το τραγούδι Ashes to Ashes, τερματίζοντας 10η, ενώ το 2020 διαγωνίσθηκε με το Kingdom Come, φθάνοντας έως τη 3η θέση.

Η Linda Bengtzing θα συμμετέχει για όγδοη φορά στο Melodifestivalen. Η πρώτη της απόπειρα πραγματοποιήθηκε το 2005, ενώ η καλύτερη της θέση ήταν η πέμπτη το 2008. Τελευταία της προσπάθεια ήταν το 2020, όταν αποκλείστηκε απευθείας στα ημιτελικά.

Τέλος, ένα ολοκαίνουργιο μέλος στον Διαγωνισμό θα είναι ένα ειδικά συναρμολογημένο δίδυμο που σύμφωνα με πληροφορίες της Aftonbladet θα κυκλοφορεί με το όνομα Tenori. Οι πηγές της Aftonbladet δεν μπόρεσαν να επιβεβαιώσουν τα ονόματα των μελών του Tenori.

Οι καλλιτέχνες που έχουν επιβεβαιώσει μέχρι στιγμής για το Melodifestivalen 2022:

  1. Robin Bengtsson
  2. Liamoo
  3. Klara Hammarström
  4. Alvaro Estrella
  5. Angelino
  6. Lance Hedman
  7. John Lundvik
  8. Theoz
  9. Malou Prytz
  10. Cazzi Opeia
  11. Medina
  12. Anna Bergendahl
  13. Linda Bengtzing
  14. Tenori

Το αναλυτικό πρόγραμμα του Melodifestivalen 2022 έχει ως εξής:

  • Ο 1ος Ημιτελικός 5 Φεβρουαρίου
  • Ο 2ος Ημιτελικός 12 Φεβρουαρίου
  • Ο 3ος Ημιτελικός 19 Φεβρουαρίου
  • Ο 4ος Ημιτελικός 26 Φεβρουαρίου
  • Ο 5ος Ημιτελικός 5 Μαρτίου
  • Ο Τελικός 12 Μαρτίου

Ο Oscar Zia θα παρουσιάσει το Melodifestivalen 2022. Επιπλέον, η περιοδεία του φεστιβάλ επιστρέφει, με τον τελικό να πραγματοποιείται στη Στοκχόλμη στο Friends Arena! Μετά την έναρξη στο Μάλμε το Σάββατο 5 Φεβρουαρίου, το Melodifestivalen θα συνεχίσει σε Γκέτεμποργκ, Λινσέπινγκ, Lidköping, Έρνσκελντσβικ και τέλος στη Στοκχόλμη.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovision Fun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την συμμετοχή της Σουηδίας στην Eurovision 2022!

Πηγή: Aftonbladet

 

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *