Σουηδία: John Lundvik και Malou Prytz επιστρέφουν στο Melodifestivalen 2022!

H Aftonbladet συνεχίζει την αποκάλυψη των καλλιτεχνών που θα συμμετάσχουν στο Melodifestivalen 2022! Πριν από λίγο έδωσε στην δημοσιότητα τρία ακόμα ονόματα, ανεβάζοντας τον αριθμό στους δέκα!

Τα νέα ονόματα

Ο John Lundvik επιστρέφει για τρίτη χρονιά στο Melodifestivalen. Ο Lundvik έκανε το ντεμπούτο του στο Φεστιβάλ το 2018 με το τραγούδι “My turn”, όπου τερμάτισε τρίτο. Την επόμενη χρονιά, επέστρεψε στον διαγωνισμό με το “Too late for love” και όχι μόνο πήρε τη νίκη αλλά τερμάτισε και πέμπτος στη Eurovision.

Η Malou Prytz θα μπορεί πλέον να συγκαταλέγεται στους βετεράνους του Melodifestivalen, αφού θα επιστρέψει στο φεστιβάλ για τρίτη φορά μέσα σε τέσσερα χρόνια. Το 2019 με το τραγούδι “I do me” πήγε κατευθείαν στον τελικό και το 2020 το τραγούδι της “Ballerina” έμεινε στη δεύτερη ευκαιρία.

Ακόμα, αρκετές πηγές επιβεβαιώνουν στην Aftonbladet ότι το σουηδικό φαινόμενο του Tiktok, Theodor “Theoz” Haraldsson, θα λάβει μέρος στον διαγωνισμό. Το 2017, εμφανίστηκε στον διαγωνισμό ως χορευτής στις οθόνες των βίντεο που συμπεριλήφθηκαν στη συμμετοχή των Samir & Viktor “Shuffle”.

Τέλος, η καλλιτέχνης Cazzi Opeia ή αλλιώς Moa Carlebecker, όπως την αποκαλούν στην πραγματικότητα θα λάβει και αυτή μέρος. Έχει προταθεί αρκετές φορές για το Βραβείο Music Publishers’ Award, το 2018 στην κατηγορία της νεοφερμένης καλλιτέχνιδος της χρονιάς, ενώ τόσο το 2019 όσο και το 2021, συμπεριλήφθηκε στην κατηγορία της διεθνούς επιτυχίας της χρονιάς.

Οι καλλιτέχνες που έχουν επιβεβαιώσει μέχρι στιγμής για το Melodifestivalen 2022:

  1. Robin Bengtsson
  2. Liamoo
  3. Klara Hammarström
  4. Alvaro Estrella
  5. Angelino
  6. Lance Hedman
  7. John Lundvik
  8. Theoz
  9. Malou Prytz
  10. Cazzi Opeia

Το αναλυτικό πρόγραμμα του Melodifestivalen 2022 έχει ως εξής:

  • Ο 1ος ημιτελικός 5 Φεβρουαρίου
  • Ο 2ος ημιτελικός 12 Φεβρουαρίου
  • Ο 3ος ημιτελικός 19 Φεβρουαρίου
  • Ο 4ος ημιτελικός 26 Φεβρουαρίου
  • Ο 5ος ημιτελικός 5 Μαρτίου
  • Ο τελικός 12 Μαρτίου

Ο Oscar Zia θα παρουσιάσει το Melodifestivalen 2022. Επιπλέον, η περιοδεία του φεστιβάλ επιστρέφει, με τον τελικό να πραγματοποιείται στη Στοκχόλμη στο Friends Arena! Μετά την έναρξη στο Μάλμε το Σάββατο 5 Φεβρουαρίου, το Melodifestivalen θα συνεχίσει σε Γκέτεμποργκ, Λινσέπινγκ, Lidköping, Έρνσκελντσβικ και τέλος στη Στοκχόλμη.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovision Fun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την συμμετοχή της Σουηδίας στην Eurovision 2022!

Πηγή: Aftonbladet

1 reply

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *