Αντωνία Καούρη: ”Ίσως και να πήγαινα στην Eurovision”!

Την Αντωνία Καούρη την γνωρίσαμε μέσα από την περσινή συμμετοχή της στο The Voice of Greece, μάλιστα στην Blind Audition της ο Σάκης Ρουβάς είχε δηλώσει πως μόλις βρέθηκε η νικήτρια. Γύρισε εύκολα και πολύ γρήγορα και τις τέσσερις καρέκλες, ερμηνεύοντας το Purple Rain. Παρότι κατάφερε να φθάσει στον τελικό, το γεγονός πως κόλλησε κορωνοιό, δεν της επέτρεψε να διαγωνισθεί και να διεκδικήσει τον τίτλο της νικήτριας.

Η Αντωνία Καούρη παρά το γεγονός πως δεν κέρδισε το The Voice of Greece, υπέγραψε συμβόλαιο με την MINOS EMI. Πριν λίγους μήνες, κυκλοφόρησε, το πρώτο της single, που είναι μία επανακυκλοφορία, της μεγάλης επιτυχίας της Ηρούς και του Δημήτρη Κοντόπουλου, Έτσι Είναι Οι Σχέσεις. Το βίντεοκλιπ σκηνοθετεί ο Κώστας Καρύδας, ενώ την ενορχήστρωση και την παραγωγή κάνει ο ίδιος ο Δημήτρης Κοντόπουλος.

Η ίδια σε πρόσφατη της συνέντευξη, μίλησε για τη σχέση της με τη μουσική, την εμπειρία της στο μουσικό σόου, το νέο της τραγούδι και τις φιλοδοξίες της, αλλά και για το ενδεχόμενο να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον μουσικό διαγωνισμό της Eurovision.

Συγκεκριμένα ερωτήθηκε:

Μετά τη συνεργασία σου με τον έμπειρο στον διαγωνισμό της Eurovision, Δημήτρη Κοντόπουλο, έχεις σκεφτεί να εκπροσωπήσεις την Ελλάδα είτε μαζί του είτε με κάποια άλλη ομάδα;

Ο Δημήτρης Κοντόπουλος είναι ένας άνθρωπος που εκτιμώ και θαυμάζω πολύ. Επίσης είναι ένας άνθρωπος τον οποίο εμπιστεύομαι και για αυτόν τον λόγο ίσως κάποια στιγμή στο μέλλον να σκεφτώ να συμμετάσχω στο διαγωνισμό της Eurovision. Για την ώρα απολαμβάνω τη πρόσφατη συνεργασία μας με το τραγούδι «Έτσι είναι οι σχέσεις».

Κάτι λοιπόν μας λέει πως θα την δούμε σύντομα να διεκδικεί την ελληνική εκπροσώπηση στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision. Μέχρι τότε απολαύστε το Έτσι Είναι Οι Σχέσεις, από την Αντωνία Καούρη:

Θα θέλατε να δείτε την Αντωνία Καούρη εκπρόσωπο της Ελλάδας στην Eurovision; Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την ελληνική συμμετοχή στην Eurovision 2022!

Πηγή: mikrofwno.gr

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *