ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Good Job Nicky διαψεύδει κατηγορηματικά τις φήμες απόσυρσης της συμμετοχής του!

Πηγαίνοντας ένα ακόμη βήμα παραπέρα, ο ίδιος ο Good Job Nicky μέσω του Eurovisionfun διαψεύδει κατηγορηματικά τα σενάρια που διακινούνται τις τελευταίες ημέρες και τον θέλουν να αποσύρεται από την διαδικασία της ΕΡΤ για την Eurovision 2022.

Σε σχετική ερώτησή μας για το αν υπάρχει η πιθανότητα να αποσυρθεί από την διαδικασία επιλογής της ελληνικής συμμετοχής για τον επερχόμενο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision, o Good Job Nicky απαντά κατηγορηματικά: Καμία περίπτωση!

Η πρωινή εκπομπή του Alpha, Super Κατερίνα, αλλά και συγκεκριμένη ιστοσελίδα για τον διαγωνισμό, διακινούν τις τελευταίες ημέρες αυτά τα fake news, που όπως αντιλαμβάνεστε ουδεμία σχέση δεν έχουν με την πραγματικότητα. Ο Good Job Nicky, όπως και οι υπόλοιποι καλλιτέχνες που συμμετέχουν στην διαδικασία επιλογής, αναμένουν υπομονετικά τις αποφάσεις και ανακοινώσεις της ΕΡΤ.

Ο Good Job Nicky προετοιμάζει από το καλοκαίρι την πρόταση που κατέθεσε στην ΕΡΤ, πιστεύοντας πολύ στο τραγούδι που έγραψε μαζί με τον Ερμή Γεραγίδη. Επιθυμία του ίδιου και της δισκογραφικής του είναι όχι απλά να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στο Τορίνο, αλλά να φέρει και ένα πολύ καλό αποτέλεσμα. Μαζί του εφόσον φυσικά επιλεγεί, θα είναι ο Ηλίας Κοκοτός και ο Φωκάς Ευαγγελινός, αμφότεροι με μεγάλη εμπειρία στο διαγωνισμό και βασικά εχέγγυα για την επιτυχία.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την ελληνική συμμετοχή στην Eurovision 2022!

1 reply

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *