Βουλγαρία: Στις 5 Δεκεμβρίου τα αποκαλυπτήρια του “Intention”!

Στις 5 Δεκεμβρίου οριστικοποιήθηκε η ημερομηνία της πρώτης μετάδοσης της συμμετοχής της Βουλγαρίας στον επερχόμενο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision. Το Intention, όπως είναι ο τίτλος του τραγουδιού, θα ακουστεί για πρώτη φορά στην πρωινή εκπομπή της δημόσιας τηλεόρασης της Βουλγαρίας,  Denyat zapochva s Georgi Lyubenov (Η μέρα ξεκινά με τον Georgi Lyubenov).

Μιλώντας στο Darik Radio, οι Intelligent Project ανέφεραν:

Το τραγούδι θέτει το ερώτημα της προσωπικής εσωτερικής πάλης του καθενός μας με απαρχαιωμένα πρότυπα πίστης και συμπεριφοράς που μας τραβούν πίσω. Δεν υπάρχει ασφαλής περιοχή. Υπάρχει μια άχρηστη ύπαρξη. Το να βρεις τον σωστό δρόμο, όμως, είναι μάχη, ακόμα και πόλεμος με τον εαυτό σου. Χρειάζεται σοβαρή πρόθεση για να κερδίσουμε το καλό!

Οι Intelligent Project επρόκειτο να τραγουδήσουν ζωντανά το Intention σε μία από τις συναυλίες τους στις 7 Δεκεμβρίου. Αυτό όμως δεν θα συμβεί, αφού η συναυλία αυτή ακυρώθηκε, πιθανότατα λόγω της άσχημης κατάστασης που επικρατεί στην Βουλγαρία σε σχέση με την πανδημία.

Σας υπενθυμίζουμε πως η Βουλγαρία θα εκπροσωπηθεί στην Eurovision 2022, από τους Intelligent Project, μία ροκ μπάντα, με ερμηνευτή τον Ronnie Romero, αλλά  και ντράμερ τον Stoyan Yankoulov, γνωστό στους φαν από τις δύο προηγούμενες συμμετοχές του στον διαγωνισμό, με την Elitsa.

Το Intention θα είναι το πρώτο τραγούδι της Eurovision 2022 που γίνεται γνωστό και πραγματικά ανυπομονούμε να ακούσουμε την συμμετοχή των βόρειων γειτόνων μας!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την συμμετοχή της Βουλγαρίας στην Eurovision 2022!

Πηγή: Eurovoix
0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *