Γεωργία: Οι Circus Mircus απαντούν και στα ελληνικά στην πρώτη τους συνέντευξη!

Νωρίτερα αυτό το μήνα το Circus Mircus επιβεβαιώθηκε πως θα εκπροσωπήσουν τη Γεωργία στην Eurovision 2022, με μια ενδιαφέρουσα και αινιγματική ανακοίνωση (βίντεο). Ζήτησαν σε όσους είχαν τυχόν απορίες να τους στείλουν ένα email με τις ερωτήσεις τους. Με νέο τους βίντεο οι Circus Mircus απαντούν σε κάποιες από αυτές τις ερωτήσεις, ενώ το ένα εκ των τριών μέλη απαντά στα ελληνικά!

Συνεχίζουν την ανωνυμία οι Circus Mircus

Με προηγούμενο μας άρθρο σας είχαμε ενημερώσει, ότι το ένα από τα τρία μέλη που απαρτίζουν το συγκρότημα Circus Mircus, δηλώνει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πως είναι κάτοικος Αθηνών, με ελληνική και αλβανική καταγωγή. Πρόκειται για τον Damocles Stavriadis, ο οποίος είναι στο μπάσο και στα φωνητικά του συγκροτήματος. Φυσικά, όλα αυτά εφόσον οι πληροφορίες που δίνουν οι Circus Mircus ευσταθούν και δεν είναι κάποιο joke.

Στο βίντεο λοιπόν που έδωσαν στην δημοσιότητα, ακούμε αυτόν που κάθεται στα αριστερά όπως βλέπουμε την εικόνα μετά το 1,40, να απαντάει στα ελληνικά.

Φυσικά, όπως βλέπετε στο βίντεο οι Circus Mircus τηρώντας τον απαράβατο κανόνας τους, όπως έχουν ήδη πει, κρατούν και πάλι την ανωνυμία τους. Κάτι που μέχρι στιγμής επικοινωνιακά τουλάχιστον δείχνει να αποδίδει, αφού έχουν τραβήξει την προσοχή όλων μας.

Οι απαντήσεις των Circus Mircus

Οι Circus Mircus λένε πως γνωρίστηκαν κάποια χρόνια πριν στην ακαδημία Τσίρκου στην Τιφλίδα.

Ήμασταν οι λιγότερο ταλαντούχοι — γι’ αυτό γίναμε φίλοι. Σύντομα ανακαλύψαμε ότι δεν ήμασταν αρκετά καλοί και αποφασίσαμε να δοκιμάσουμε την τύχη μας στη μουσική.

To συγκρότημα αναφέρει πως δίδει την ίδια σημασία με το ακουστικό αποτέλεσμα στο οπτικό.

Αν επισκεφτείτε το κανάλι μας στο YouTube, θα ανακαλύψετε πως η οπτική πλευρά είναι πολύ σημαντική για εμάς, όπως η ακουστική, και το πιο σημαντικό, είναι εξίσου διαφορετικά.

Ποιοι είναι οι Circus Mircus;

Τα μέλη των Circus Mircus προέρχονται από τρεις διαφορετικές χώρες υποτίθεται και λέμε υποτίθεται γιατί διάφορες φήμες κυκλοφορούν στο διαδίκτυο και κανείς μέχρι στιγμής δεν γνωρίζει αν όλα αυτά ισχύουν ή όχι.

  • Damocles Stavriadis (Μπάσο και φωνητικά)
  • Bavonc Gevorgyan (Ντραμς)
  • Igor Von Lichtenstein (Πλήκτρα, κιθάρα)

Εύκολα λοιπόν γίνεται αντιληπτό, πως ο πρώτος έχει ελληνική καταγωγή, ο δεύτερος αρμένικη και ο τρίτος βελγική.

Όπως και να έχει πάντως μέχρι στιγμής επιβεβαιώνουν όλα τα παραπάνω, αφού στην συνέντευξή τους ακούμε και τις τρεις γλώσσες, πλην φυσικά των γεωργιανών.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλα όσα αφορούν την συμμετοχή της Γεωργίας στην Eurovision 2022!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *