Εβελίνα Νικόλιζα: Δε νομίζω πως θα πήγαινα στην Eurovision!

Μπορεί το 1977 η Μπέσσυ Αργυράκη με τον Πασχάλη, τη Μαριάννα και τον Ρόμπερτ να χάρισαν στην Ελλάδα την πρώτη της θέση στη μεγάλη πεντάδα, η κόρη όμως της αγαπημένης τραγουδίστριας Εβελίνα Νικόλιζα θα δίσταζε να να συμμετάσχει στο διαγωνισμό, όπως δηλώνει η ίδια.

Η Εβελίνα, τραγουδίστρια σε συγκρότημα, υποψήφια στο The Voice, YouTuber, δημοσιογράφος και coach στο σόου του Alpha “Just the 2 of us” έχει ξεχωρίσει για τις φωνητικές της ικανότητες. Σε ερώτηση δημοσιογράφου της εκπομπής “Έλα, Χαμογέλα” της Σίσσυ Χρηστίδου για το αν θα την ενδιέφερε μια ενδεχόμενη εκπροσώπηση της Ελλάδας στο διαγωνισμό η ίδια απάντησε:

“Δεν ξέρω να σου πω, δεν νομίζω πως θα με ενδιέφερε, κλείνω προς το όχι. Είμαι τόσο πολύ αγχώδης άτομο που νομίζω θα κατέρρεα στη σκηνή από το άγχος” 

Συνειδητοποιημένη η τραγουδίστρια για το βαρύ φορτίο που λέγεται Eurovision και τη μεγάλη ευθύνη δηλώνει εν ολίγοις ότι δεν θα ήταν έτοιμη να αντεπεξέλθει από άποψη ψυχολογίας.

Ακούστε την εμφάνιση της με τον Νικόλα Μπάρκουλη στο τραγούδι “Μπανιστιρτζού” στην οποία απέσπασε από επιτροπή και κόσμο εξαιρετικές κριτικές για τις φωνητικές της ικανότητες.

Θα θέλατε εσείς να δείτε την Εβελίνα Νικόλιζα στη σκηνή της Eurovision; Γράψτε μας στα σχόλια!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *