Ελλάδα: Η ΕΡΤ ανακοινώνει σήμερα τους πέντε καλλιτέχνες που ξεχώρισε η επιτροπή!

Σας το είπαμε πως δεν πρόκειται να περιμένουμε ως τις 15 Δεκεμβρίου και πως η επιτροπή της ΕΡΤ έχει ήδη ξεχωρίσει τα τραγούδια που προκρίνει ως αρτιότερα. Σήμερα λοιπόν μέσα από την μεσημεριανή εκπομπή της ΕΡΤ1, Studio 4 με την Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο τα παραμύθια της χαλιμάς λαμβάνουν τέλος. Η ΕΡΤ ανακοινώνει τους πέντε καλλιτέχνες που συνεχίζουν να διεκδικούν την ελληνική εκπροσώπηση στην Eurovision 2022, αλλά και τον τρόπο επιλογής της συμμετοχής μας.

Μέσα από τα social media η Νάνσυ Ζαμπέτογλου μας προετοιμάζει για την ανακοίνωση που θα έρθει από την σημερινή εκπομπή studio 4 και αφορά τους πέντε καλλιτέχνες και τις προτάσεις τους, που επέλεξε η αρμόδια επιτροπή της ΕΡΤ υπό τον Δημήτρη Παπαδημητρίου.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun γιατί όπως αντιλαμβάνεστε εδώ διαβάζετε αυτό που πραγματικά ισχύει και όχι αυτό που θα επιθυμούσαν κάποιοι να ισχύει!

Αμέσως μετά την επίσημη ανακοίνωση το Eurovisionfun θα έχει πλούσιο ρεπορτάζ για τους πέντε καλλιτέχνες και τις προτάσεις τους, αλλά και γιατί και ποιοι προσπάθησαν να “μπαχαλέψουν” μία άρτια οργανωμένη διαδικασία από την ΕΡΤ!

Σήμερα στις 16.00 κάθε κατεργάρης μπαίνει στον πάγκο του!

Ποιοι πέντε καλλιτέχνες πιστεύετε πως βρίσκονται στην τελική φάση επιλογής; Πείτε μας στα σχόλια παρακάτω!

18 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Πρώτος σημαντικός σταθμός για την Ελλάδα στο δρόμο προς το Τορίνο, σήμερα λοιπόν! Εξαιρετικά!
    Προσωπικά εκτιμώ ότι οι 5 καλλιτέχνες που προκρίνονται στην επόμενη φάση είναι οι: GJN Evangelia Amanda Joanne και Mareux ή Keanna.
    ΥΓ: ακόμα ελπίζω σε εθνικό τελικό! 5 αξιόλογες προτάσεις, θα δημιουργούσαν έναν δυνατό και ενδιαφέρων εθνικό τελικό(βλ. 2013).
    Αλλά λογικά με την ελπίδα θα μείνω…

    Απάντηση
  2. Kostas
    Kostas says:

    Πάντως όταν μάθουμε τελικά τον/την
    καλλιτέχνη που θα μας εκπροσωπήσει θα μπορούσαν να κάνουν μια διαδικτυακή ψηφοφορία (αν ο/η καλλιτέχνης έχει καταθέσει πάνω από 1 τραγούδι ). Τώρα αυτό θα μπορούσε να γίνει και τώρα αλλά οκ… Ελπίζω να σκεφτεί το κοινό και τους φαν η ΕΡΤ επιτελους μετά από χρόνια…

    Απάντηση
  3. gogos
    gogos says:

    Από τη στιγμή που δεν θα γίνει εθνικός τελικός, δεν βρισκω τον λόγο για να ανακοινωθούν 5 ονόματα. Τι μας νοιάζει εμας; Σε μια εσωτερική επιλογή το μόνο που ενδιαφέρει το κοινό είναι ποιο τραγούδι πήρε το “χρίσμα”.

    Απάντηση
    • Tonia
      Tonia says:

      Πιστεύω ότι είναι θέμα αξιοπιστίας της διαδικασίας προφανώς μετά την τελική πεντάδα ένας ένας καλλιτέχνης θα παρουσιάσει σε σύνολο το τραγούδι του η σκηνική του παρουσία και τα λοιπά και τα λοιπά Έτσι λοιπόν πιστεύω θα θεωρείται διαγωνιστικό κομμάτι της διαδικασίας αλλιώς θα το λεγα με ανάθεση

      Απάντηση
  4. Manos
    Manos says:

    Η πεντάδα που προβλέπω:
    good job Nicky
    Amanda
    Joanne
    Evangelia
    Κοζας
    Εθνικός τελικός δεν θα γίνει γιατί το γράψαν τα παιδιά από την αρχή και οποίος συνεχίζει και τους αμφισβητεί απλά τρώει τα μούτρα του.
    Παιδιά μπράβο και για την υπομονή σας που τόσο καιρό αμφισβητούσαν οι πάντες το ρεπορτάζ σας κ εσείς προσπαθούσατε να μας ενημερώσετε.

    Απάντηση
  5. Tonia
    Tonia says:

    Εμπιστοσύνη στο team της ΕΡΤ ως προς τον τελική της απόφαση και στην επιλογή εκπρόσωπου και εκείνου του τραγουδιού που θα αρέσει στο εξωτερικόκαι θα φέρει το καλυτερο δυνατόν αποτέλεσμα
    Όλα τ’αλλα περι εθνικου τελικου κτλ
    δεν συμφωνώ
    Για εσωτερική μόνο κατανάλωση.

    Απάντηση
  6. Vangelis vt
    Vangelis vt says:

    Δεν έχει κάνένα νόημα τέτοια ανακοίνωση χωρίς εθνικό τελικό όπου το αποτέλεσμα θα κριθεί από επιτροπή και κοινό. Ελπίζω η ΕΡΤ να μας χαρίσει μια τέτοια άρτια παραγωγή που θα προβάλλει την ελληνική μουσική σκηνή πανευρωπαϊκά και να μην υποκύψει σε τυχόν βεντετισμούς νεοεμφανιζόμενων καλλιτεχνών και διαπλεκόμενων ομάδων.

    Απάντηση
  7. Kwsthsgrr
    Kwsthsgrr says:

    Πιστευω πως η πεντάδα θα είναι: Evangelia, Good job Nicky, Joanne, Marseaux, Amanda και μακάρι να είναι αυτοί!♥️ Καλή επιτυχια πάντως στους 5

    Απάντηση
  8. Dimitris
    Dimitris says:

    Καλά κάνει η ΕΡΤ και ανακοινώνει την τελική 5αδα. Τουλάχιστον προσωπικά για εμένα. Οι καλλιτέχνες που έστειλαν τις συμμετοχές τους μπορεί να επιθυμούν να δημοσιεύσουν τα τραγούδια τους και η ΕΡΤ να θέλει να ανακοινώσει τον/την εκπρόσωπο μας το Φεβρουάριο ή το Μάρτιο. Όμως οι υπόλοιποι συμμετέχοντες και οι δισκογραφικές τους μπορεί να θέλουν να δημοσιεύσουν τα τραγούδια τους. Άρα η ΕΡΤ ανακοινώνει την 5αδα και οι υπόλοιποι κάνουν αυτό που θέλουν.

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *