Ελλάδα: Οι πέντε “φιναλίστ” στο ραδιομέγαρο της ΕΡΤ για την παρουσίαση των προτάσεων τους!

Ήρθε η ώρα των πέντε καλλιτεχνών και της δεύτερης και τελικής φάσης επιλογής της ΕΡΤ για την Eurovision 2022. Οι καλλιτέχνες που συνεχίζουν να διεκδικούν την ελληνική εκπροσώπηση στον επερχόμενο πανευρωπαϊκό διαγωνισμό τραγουδιού θα επισκεφθούν το ραδιομέγαρο της ΕΡΤ τις επόμενες ημέρες, προκειμένου να παρουσιάσουν τις προτάσεις τους, αλλά και να γνωριστούν με τα μέλη της επιτροπής, προκειμένου η τελευταία να λάβει την οριστική της απόφαση για τον εκπρόσωπο της χώρας μας στο Τορίνο.

Η Amanda, o Good Job Nicky, η Lou is, η Joanna Drigo και ο Ηλίας Κόζας, σε ξεχωριστά ραντεβού μαζί με τις ομάδες τους, θα μεταβούν στην Αγία Παρασκευή σε συναντήσεις με τα μέλη της αρμόδιας επιτροπής και της διοίκησης της ΕΡΤ.  Άνθρωποι της δημόσιας τηλεόρασης μας εξήγησαν και ποιος είναι ο λόγος αυτών των συναντήσεων.

Πέρα από το βασικό, το να μας δώσουν δηλαδή περισσότερες πληροφορίες για τις προτάσεις τους (σκηνική παρουσίαση, προώθηση κλπ), θέλουμε να τους γνωρίσουμε. Πολλά από τα μέλη της επιτροπής δεν γνωρίζουν τους καλλιτέχνες. Είναι σημαντικό να δούμε την προσωπικότητά τους, γιατί όποιος τελικά επιλεγεί θα εκπροσωπεί την ΕΡΤ για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα και έμμεσα και την Ελλάδα. Εκτός λοιπόν από το βασικό που είναι το τραγούδι και το κατά πόσο μπορεί να σταθεί σε μία τόσο μεγάλη σκηνή όπως είναι η Eurovision, θέλουμε να δούμε και την προσωπικότητά τους.

Μόλις ολοκληρωθούν αυτές οι συναντήσεις, η επιτροπή της ΕΡΤ θα καταλήξει σε αυτόν που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον διαγωνισμό. Τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας χθες για τον τρόπο παρουσίασης του εκπροσώπου μας, ότι δηλαδή θα πραγματοποιηθεί μία εκπομπή και με τους πέντε όπου εκεί ζωντανά θα ανακοινωθεί ο καλλιτέχνες που θα λάβει το χρίσμα δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα και με την εν γένει φιλοσοφία της ΕΡΤ.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την ελληνική συμμετοχή στην Eurovision 2022!

5 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Μανώλης
    Μανώλης says:

    Να τους γνωρίσουν, αλλά κυρίως να τους ακούσουν. Ζωντανά. Κεκλεισμένων των θυρών προφανώς. Να διασφαλιστεί ότι όποιος/α επιλεγεί, θα μπορεί εύκολα και σωστά να να πιάσει όλες τις νότες του τραγουδιού που πρότεινε.
    Φυσικά εξαιρώ τον Κόζα για τους ευνόητους λόγους. Επί του συγκεκριμένου, έχει και απίστευτο προβάδισμα

    Απάντηση
  2. esc1234
    esc1234 says:

    Mόνο μπραβο έχω να πω στην ΕΡΤ. Το να εκπροσωπείς την χώρα σου σε ενα διαγωνισμό με πανω απο 150 εκατομμύρια τηλεθεατές ειναι μεγάλη ευθυνη. Δεν γινεται να χουμε συμμετέχοντες που δεν μπορούν να πιάσουν τις νότες η να ασχολούνται ολη μερα με το instagram και να κατηγορούν τα τελωνεία….

    Απάντηση
  3. Christos
    Christos says:

    Καλησπέρα σας. Ευχαριστουμε πάρα πολύ όλη την ομάδα για την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση. Μια ερώτηση, εσείς έχετε ακούσει κάποια από τα κομμάτια; προβλέπεται όπως τις προηγούμενες χρονιές να ζητήσουν άποψη και από έμπειρες – στο θέμα eurovision- ομάδες όπως της δικής σας;

    Απάντηση

Trackbacks & Pingbacks

  1. […] to the Eurovisionfun site the final decision on the artist that will represent Greece at Eurovision 2022 will be […]

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *