Ελλάδα: Οι πρώτες πληροφορίες για την πρόταση της Lou is! ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ!

Γνωστοί έγιναν πριν λίγη ώρα οι πέντε καλλιτέχνες που θα διεκδικήσουν εν τέλει την εκπροσώπηση της Ελλάδας στη Eurovision 2022. Μία εξ αυτών είναι και η Lou is, κατά κόσμον Λουΐζα Σοφιανοπούλου.

Lou is δεν είναι πρωτοεμφανιζόμενη. Η Λουΐζα Σοφιανοπούλου (όπως είναι το κανονικό της όνομα) για περισσότερα από 15 χρόνια κυκλοφορεί στα στούντιο ηχογραφήσεων και στις συναυλίες δουλεύοντας με μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής δισκογραφίας όπως ο Γιάννης Κότσιρας, ο Μανώλης Φάμελλος, η Ελένη Βιτάλη, η Δήμητρα Γαλάνη, ο Φοίβος Δεληβοριάς, η Μαρία Φραντούρη ή ο αλησμόνητος Λαυρέντης Μαχαιρίτσας. Συμμετείχε επίσης στα project του Δημήτρη Μπασλάμ(“O Γαργαληστής», «Ο Αγησίλαγος»  & «Η θυμωμένη Μπετονιέρα»)  καθώς και στα αφιερώματα “Heroes – A Tribute to David Bowie” (υπό την αιγίδα του ΟΗΕ) και “A Tribute to Leonard Cohen”.

Το 2021 γεμάτη πείσμα και δυναμισμό, η Lou Is αποφάσισε πως έφτασε η στιγμή να βγει γεμάτη αυτοπεποίθηση και να κάνει το θόρυβο που της αξίζει, όχι μόνο ερμηνευτικά αλλά και δημιουργικά. Το “Ιn The Rain” είναι το πρώτο από μια σειρά από ολοκαίνουργια τραγούδια στη νέα της δισκογραφική την The Hubsters: τραγούδια πλημμυρισμένα από μελωδίες, ωραία φωνητικά, δυνατά ρεφρέν, καθαρές ενορχηστρώσει.

Η έμπειρη ερμηνεύτρια μίλησε στο σάιτ μας για την πρότασή της, τις λεπτομέρειες αυτής και στο τι την οδήγησε να καταθέσει την πρότασή της:

Έγραψα μέσα στο πρώτο λοκντάουν ένα τραγούδι το οποίο μετά από διάφορα πειράματα βγήκε χορευτικό, δυνατό και κάπως αισιόδοξο χωρίς να είναι αυτό το θέμα του. Κάποιοι βασικοί μου συνεργάτες είπαν αυθόρμητα πως αυτό είναι για Eurovision κι έτσι αποφασίσαμε να στείλουμε την πρόταση.
Στίχοι και μουσική του τραγουδιού είναι δικοί μου. Η παραγωγή είναι ποπ-ντίσκο με στοιχεία όμως πιο ακουστικά και το ίδιο το τραγούδι αφηγείται μια ιστορία.
Ήταν έκπληξη και για μένα. Έφτιαξα κάτι διαφορετικό και πιο εξωστρεφές απ’ ότι συνήθιζα.

 

5 ΣΧΟΛΙΑ
  1. No chance
    No chance says:

    Τρελή απογοήτευση που οι καλλιτέχνες με την πιο μεγάλη αναγνώριση από το κοινό έμειναν εκτός. Διαδικασία παρωδία για ψευτοκουλτουριαρηδες.

    Απάντηση
    • John Kou.
      John Kou. says:

      Κανένα απολύτως πρόβλημα δεν υπάρχει. Ίσα ίσα και η Τσαγκρινού που ήταν γνωστή είδαμε πόσο καλά πήγε. Σίγουρα στη ΈΡΤ κάτι παραπάνω θα ξέρουν. Καλή τύχη σε όλους (αν και προσωπικά θα απογοητευτώ πολύ αν μας εκπροσωπίσει άλλη μια φόρα πρόσωπο από τη διασπορά αντι για κάποιον “ντόπιο” – είναι η καλύτερη έκφραση που μου έρχεται – μετά από αρκετό καιρό)

      Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *