Ελλάδα: Ολοκληρώνονται οι συναντήσεις των καλλιτεχνών με την ΕΡΤ σήμερα!

Ολοκληρώνονται σήμερα οι συναντήσεις των πέντε καλλιτεχνών που βρίσκονται στην δεύτερη και τελική φάση της διαδικασίας επιλογής της ΕΡΤ για την Eurovision 2022. Πλέον η αρμόδια επιτροπή της ΕΡΤ, συνεκτιμώντας την πρόταση που οι καλλιτέχνες κατέθεσαν στην κρίση της, αλλά και τις επιπλέον λεπτομέρειες που έδωσαν κατά τις κατ’ ιδίαν συναντήσεις τους, θα επιλέξει τον καλλιτέχνη και το τραγούδι που θα μας εκπροσωπήσει στον 66ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision.

Ο Ηλίας Κόζας σήμερα στην ΕΡΤ

Ο πιο έμπειρος εκ των πέντε φιναλίστ θα περάσει σήμερα το κατώφλι του ραδιομεγάρου της Αγίας Παρασκευής. Σας θυμίζουμε πως ο Ηλίας Κόζας είχε αρχικά καταθέσει τρία τραγούδια, σε αγγλικό στίχο και ξεσηκωτικό ρυθμό. Ένα από αυτά τα τραγούδια βρίσκεται στην τελική φάση επιλογής και για αυτό θα κληθεί να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες στα μέλη της επιτροπής και στην διοίκηση της ΕΡΤ. Ο Ηλίας Κόζας δεν έχει κάποια δισκογραφική εταιρεία, κατέθεσε όμως την πρόταση του με την εταιρείας παραγωγής του Ηλία Κοκοτού.

Για την συνάντηση του Good Job Nicky μπορείτε να δείτε περισσότερα ΕΔΩ

Joanna Drigo και Lou is ολοκλήρωσαν επίσης τις συναντήσεις τους

Η Lou is πραγματοποίησε την δική της συνάντηση με την επιτροπή της ΕΡΤ την Τρίτη, ενώ η Joanna Drigo την Πέμπτη. Αμφότερες είναι πολύ χαρούμενες που βρίσκονται στην τελική επιλογή, ανεξαρτήτου αποτελέσματος, αφού ζουν αυτή την εμπειρία και βρίσκονται μεταξύ τόσο σπουδαίων καλλιτεχνών.

Δίνει μεγάλη σημασία σε αυτές τις συναντήσεις η ΕΡΤ

Για τις συναντήσεις αυτές οι άνθρωποι της ΕΡΤ δίνουν πολύ μεγάλη σημασία, αφού θα καθορίσει σημαντικά και την τελική τους επιλογή.

Πέρα από το βασικό, το να μας δώσουν δηλαδή περισσότερες πληροφορίες για τις προτάσεις τους (σκηνική παρουσίαση, προώθηση κλπ), θέλουμε να τους γνωρίσουμε. Πολλά από τα μέλη της επιτροπής δεν γνωρίζουν τους καλλιτέχνες. Είναι σημαντικό να δούμε την προσωπικότητά τους, γιατί όποιος τελικά επιλεγεί θα εκπροσωπεί την ΕΡΤ για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα και έμμεσα και την Ελλάδα. Εκτός λοιπόν από το βασικό που είναι το τραγούδι και το κατά πόσο μπορεί να σταθεί σε μία τόσο μεγάλη σκηνή όπως είναι η Eurovision, θέλουμε να δούμε και την προσωπικότητά τους.

Για την συνάντηση της Amanda μπορείτε να δείτε περισσότερα ΕΔΩ

Η κριτική επιτροπή

Τα μέλη της κριτικής επιτροπής της ΕΡΤ που θα λάβουν την τελική απόφαση αποτελείται από ανθρώπους που έχουν διανύσει πολλά χιλιόμετρα στην μουσική σκηνή της χώρα μας.

  • Δημήτρης Παπαδημητρίου, μουσικοσυνθέτης – Πρόεδρος
  • Μαρία Κοζάκου, διευθύντρια Δεύτερου Προγράμματος της ΕΡΑ, σχολιάστρια του διαγωνισμού της Eurovision
  • Φώτης Απέργης, διευθυντής ραδιοφωνίας ΕΡΤ
  • Πέτρος Αδάμ, μουσικός παραγωγός
  • Γιάννης Πετρίδης, μουσικός παραγωγός
  • Κωνσταντίνος Μπουρούνης, υπεύθυνος νεανικού προγράμματος της ΕΡΤ

Μέσα στον Δεκέμβριο η ΕΡΤ θα καταλήξει στην απόφαση της και θα γνωρίζουμε ποιος θα διαδεχθεί την Stefania ως εκπρόσωπος της Ελλάδας στον διαγωνισμό της Eurovision!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την ελληνική συμμετοχή στην Eurovision 2022!

7 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Music-Man
    Music-Man says:

    Ενστικτωδώς πάντα, με ότι εχω ακούσει απο παλιότερες δουλείες των 5 καλλιτεχνών, και μη γνωρίζοντας τα τραγούδια του κατατεθήκαν για να κρίνω αντικειμενικά, ειμαι ανάμεσα σε Κοζα και GJN.
    Άνδρα θέλω φέτος να μας εκπροσωπήσει!

    Καλή επιτυχία σε όλους, και ελπίζω να ακούσουμε κάποια στιγμή τα τραγούδια όλων των καλλιτεχνών και αυτών που περάσαν και αυτών που δεν επιλέχθηκαν!

    Απάντηση
  2. Tina
    Tina says:

    Τον εκπροσωπο μας απο οτι εχω καταλαβει θα τον μαθουμε πριν τα μεσα του Δεκεμβρη ομως το τραγουδι εννοειται πως πρεπει να βγει στη δημοσιοτητα αρκετα αργοτερα .

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *