Ελλάδα: Ποιος θα σχολιάσει την μετάδοση της Eurovision 2022;

Οι διαδικασίες για την επιλογή του καλλιτέχνη και του τραγουδιού που θα μας εκπροσωπήσουν στην Eurovision 2022 συνεχίζονται κανονικά, φαίνεται όμως πως έχουμε διεργασίες και στο ζήτημα των σχολιαστών.

Μετά την συνέντευξη του Φώτη Σεργουλόπουλου στην εκπομπή Αυτός και ο Άλλος της ΕΡΤ1, τα σενάρια που τον θέλουν να βρίσκεται αυτός δίπλα στην Μαρία Κοζάκου τον ερχόμενο Μάιο στο Τορίνο έχουν πάρει φωτιά.

Σύμφωνα με όσα γράφονται σήμερα στην στήλη Αιχμές, των πάντα έγκυρων Τυπολογιών, η επιλογή του Φώτη Σεργουλόπουλου ως σχολιαστή της μετάδοσης της ΕΡΤ, μαζί με την Μαρία Κοζάκου, είναι μία επιλογή που σκέφτονται στην Αγία Παρασκευή. Το σενάριο αυτό φαίνεται αρκετά πιθανό, μετά και την αποχώρηση του Γιώργου Καπουτζίδη από την ελληνική δημόσια τηλεόραση και την φετινή του συνεργασία με τον ΑΝΤ1.

O Φώτης Σεργουλόπουλος, που φέτος είναι ένα από τα πρόσωπα της ΕΡΤ, αφού πρωταγωνιστεί στην καθημερινή σειρά Χαιρέτα Μου Τον Πλάτανο, αναφέρθηκε με τα θερμότερα λόγια για την προηγούμενη εμπειρία του ως σχολιαστή της Eurovision το 2007, ενώ δεν δίστασε να πει πως με χαρά θα επέστρεψε στην μετάδοση του διαγωνισμού:

Με τα τέσσερα θα παρουσίαζα ξανά την Eurovision…Είναι κάτι που είμαι περήφανος που το έχω κάνει, πιστεύω το έχω κάνει καλά και θα το έκανα όποτε μου το ζητούσαν!

Μπορείτε να παρακολουθήσετε την σχετική αναφορά του Φώτη Σεργουλόπουλου για τον διαγωνισμό της Eurovision στο παρακάτω βίντεο:

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *