Ελλάδα: Πραγματοποιήθηκε η συνάντηση του Good Job Nicky με την ΕΡΤ!

Οι συναντήσεις των πέντε καλλιτεχνών που προκρίθηκαν στην δεύτερη και τελική φάση της διαδικασίας επιλογής της ΕΡΤ για την Eurovision 2022 συνεχίζουν τις συναντήσεις τους με την επιτροπή και την διοίκηση της ελληνικής δημόσιας τηλεόρασης. Μετά την Amanda για την οποία σας ενημερώσαμε σε προηγούμενό μας άρθρο, την Τετάρτη 24/11 ήταν η σειρά του Good Job Nicky να μεταβεί στο ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής.

Για τις συναντήσεις αυτές σας υπενθυμίζουμε πως οι άνθρωποι της ΕΡΤ δίνουν πολύ μεγάλη σημασία, αφού θα καθορίσει σημαντικά και την τελική τους επιλογή.

Πέρα από το βασικό, το να μας δώσουν δηλαδή περισσότερες πληροφορίες για τις προτάσεις τους (σκηνική παρουσίαση, προώθηση κλπ), θέλουμε να τους γνωρίσουμε. Πολλά από τα μέλη της επιτροπής δεν γνωρίζουν τους καλλιτέχνες. Είναι σημαντικό να δούμε την προσωπικότητά τους, γιατί όποιος τελικά επιλεγεί θα εκπροσωπεί την ΕΡΤ για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα και έμμεσα και την Ελλάδα. Εκτός λοιπόν από το βασικό που είναι το τραγούδι και το κατά πόσο μπορεί να σταθεί σε μία τόσο μεγάλη σκηνή όπως είναι η Eurovision, θέλουμε να δούμε και την προσωπικότητά τους.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Good Job Nicky (@goodjobnicky)

Τι περιλαμβάνει η πρόταση του Good Job Nicky

Μέσα από το Eurovisionfun διαβάσατε πρώτα, στις 29 Μαίου, λίγες μόλις ημέρες μετά τον τελικό του προηγούμενου διαγωνισμού, πως ο Good Job Nicky ενδιαφέρεται να σηκώσει τα ελληνικά χρώματα στην Eurovision 2022. Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού επιβεβαιώσαμε πλήρως πως ο νεαρός καλλιτέχνης ετοιμάζει τραγούδι, προκειμένου να το καταθέσει στην ΕΡΤ. Στις 24 Σεπτεμβρίου διαβάσατε πρώτα εδώ και κάποιες πρώτες πληροφορίες για το τραγούδι του, πως πρόκειται για ένα mid-tempo, κινηματογραφικό κομμάτι, που ταιριάζει απόλυτα στην ιδιαίτερη φωνή του Νικόλα και την αναδεικνύει στον μέγιστο βαθμό.

Η πρόταση αυτή περιλαμβάνει ως ερμηνευτή τον Good Job Nicky, με ένα τραγούδι, διά χειρός του Ερμή Γεραγίδη, με τον οποίο ο Good Job Nicky συνεργάζεται καθ’ όλη τη διάρκεια της καλλιτεχνική του πορείας. Τους στίχους γράφει ο ίδιος ο Good Job Nicky. Υπεύθυνος της σκηνοθετικής επιμέλειας εφόσον επιλεγεί, θα είναι ο Φωκάς Ευαγγελινός. Επίσης, ενεργό ρόλο στην προσπάθεια του Good Job Nicky, θα παίξει και ο Ηλίας Κοκοτός, project manager όλων των αποστολών της Dream Team.

Τις επόμενες ημέρες θα ακολουθήσουν οι συναντήσεις και με τους υπόλοιπους υποψηφίους.

Θα θέλατε να δείτε τον Good Job Nicky να εκπροσωπεί την Ελλάδα στην Eurovision 2022; Πείτε μας στα σχόλια παρακάτω!

 

4 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Pablo in Germany
    Pablo in Germany says:

    Nai ton theloume k edw sthn Germania 😉
    k opws edeikse k to arthro ton wiwibloggs, mou ekane entypwsh oti polloi estiazontan ston GJN, ligotero ston gnwsto gia tous evropaious Ilia k tritwn yphrxe mia apogohtefsh oti den einai h Evangelia sthn telikh pentada.

    Alla tha ta eidate k eseis afta.

    *sorry gia ta greeklish

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *