Ελλάδα: “Remedy” το τραγούδι της Joanne για την Eurovision 2022!

Στα MadWalk 2021 βρέθηκε η ανερχόμενη pop star και νικήτρια του The Voice of Greece, Joanne, κατά κόσμον Ιωάννα Γεωργακοπούλου. Σε συνέντευξή που παραχώρησε στο gossip-tv.gr μίλησε για τη συνάντησή της στη σκηνή των MadWalk με την Ξένια Γκάλη.

Μεταξύ άλλων, αποκάλυψε πως ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει το πρώτο δικό της τραγούδι μετά τη διασκευή του “Twist In My Sobriety”, που ονομάζεται “Remedy” και δεν είναι άλλο από το τραγούδι που υπέβαλλε στην ΕΡΤ για την Eurovision 2022. Όπως δήλωσε η ίδια πρόκειται για ένα pop ανεβαστικό κομμάτι, που έχει πάρει διαφορετική τροπή από αυτή για την οποία το προόριζαν αρχικά.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το σχετικό βίντεο με τις δηλώσεις της εδώ.

Μπορεί η Joanne να μην κατάφερε να μπει στην κορυφαία πεντάδα της ΕΡΤ, όμως όπως είπε και η ίδια σε πρόσφατη συνέντευξή της, είναι ακόμα 20 χρονών και θα έχει πολλές ευκαιρίες στο μέλλον, ενώ επίσης δήλωσε ότι δεν θεωρεί πως η διαδικασία της ΕΡΤ είναι στημένη.

Θα θέλατε να δείτε την Joanne στην Eurovision στο μέλλον; Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την ελληνική συμμετοχή στην Eurovision 2022!

 

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *