Λιθουανία: Οι The Roop ξανά στην Eurovision;

Ανοιχτό αφήνουν το ενδεχόμενο οι The Roop να συμμετάσχουν εκ νέου στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision, στην επόμενη μάλιστα έκδοση του, τον ερχόμενο Μάιο στο Τορίνο. Το συγκρότημα που έφθασε στην όγδοη θέση στο Ρότερνταμ, σε σημερινή του συνέντευξη στην δημόσια τηλεόραση της χώρας έκλεισε το μάτι σε μία νέα συμμετοχή.

Νωρίτερα κυκλοφόρησαν ένα νέο τραγούδι, βάζοντας στον τίτλο και την περιγραφή Eurovision 2022. Οι The Roop δεν απάντησαν αν αυτό είναι αστείο ή αν θα είναι η συμμετοχή τους στον εθνικό τελικό.

Η Λιθουανία για μία ακόμη χρονιά θα επιλέξει την συμμετοχή και τον εκπρόσωπο της μέσα από τον εθνικό τελικό, που ονομάζει “Pabandom iš naujo”(“Ας προσπαθήσουμε πάλι”). Η προθεσμία υποβολής συμμετοχών έληξε στις 25 Νοεμβρίου.

Στους μέχρι 36 διαγωνιζόμενους, που θα επιλεγούν για να συμμετάσχουν, θα δοθεί χρηματική ενίσχυση (μέχρι 54.000 ευρώ συνολικά), για την παραγωγή των τραγουδιών και τη σκηνική εμφάνιση της συμμετοχής τους.

Το Pabandom iš naujo θα ξεκινήσει στις αρχές Ιανουαρίου και ανάλογα με τον αριθμό των συμμετεχόντων θα αποτελείται από μέχρι και 6 shows (3 προκαταρκτικά στάδια, 2 ημιτελικούς και έναν μεγάλο τελικό). Δεν είναι ακόμα γνωστό αν θα επιτραπεί να παρευρεθεί κοινό.

Η Λιθουανία κατέκτησε την 8η θέση στη Eurovision 2021, με τους The Roop και το Discoteque, η οποία είναι η δεύτερη καλύτερη θέση που έχει κατακτήσει η χώρα στην ιστορία του διαγωνισμού, μετά την 6η θέση των LT United το 2006 με το We Are The Winners.

Θα θέλατε να δείτε τους The Roop να εκπροσωπούν την Λιθουανία με το Ohmygodable;

2 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *