Τσεχία: Ένας Eurostar ανάμεσα στους 7 υποψηφίους και όλα δείχνουν τον Mikolas Josef!

Ο τσεχικός ραδιοτηλεοπτικός οργανισμός, ČT, αποκάλυψε σήμερα τα προφίλ των επτά υποψηφίων που θα διαγωνιστούν για την εκπροσώπηση της χώρας, στο Τορίνο.

Συγκεκριμένα, αποκαλύφθηκε πως ένας πρώην Eurostar της Τσεχίας, επιστρέφει για να διεκδικήσει ξανά την εκπροσώπηση της χώρας στον Διαγωνισμό, μέσω του ESCZ 2022.

Όλα δείχνουν φυσικά τον εκπρόσωπο της Τσεχίας στην Eurovision 2018, Mikolas Josef, για τον οποίο εμείς πρώτοι στο EurovisionFun, σας ανακοινώσαμε ότι υπέβαλε συμμετοχή στον εθνικό Τελικό. Ο Mikolas κατέχει το ρεκόρ καλύτερης θέσης της Τσεχίας στον διαγωνισμό.

Από την άλλη, οι υπόλοιποι έξι καλλιτέχνες, κάνουν το ντεμπούτο τους στην εθνική επιλογή. Συγκεκριμένα, τρεις από αυτούς έχουν μονολεκτικό όνομα, ενώ τέσσερις όχι.

Η διαδικασία της επιλογής

Υπενθυμίζουμε ότι, μετά την αξιολόγηση των 150 συμμετοχών που υποβλήθηκαν κατά τη διάρκεια της περιόδου υποβολής, που έληξε στις 30 Σεπτεμβρίου, η ČT αποκάλυψε πως οι φιναλίστ του εθνικού τελικού, ESCZ 2022, θα ανακοινωθούν σε συνέντευξη Τύπου την Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου, ενώ ο νικητής θα ανακοινωθεί την Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου.

Όπως και τις προηγούμενες χρονιές, η διαδικασία θα είναι μια διαδικτυακή επιλογή με την ψηφιακή ψηφοφορία να ανοίγει την επομένη μέρα της κυκλοφορίας των τραγουδιών και να παραμένει ανοιχτή για μια εβδομάδα, δηλαδή από τις 7 έως τις 15 Δεκεμβρίου.

Την επόμενη μέρα θα αποκαλυφθεί ο εκπρόσωπος της Τσεχίας, για τον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision 2022 στο Τορίνο. Οι διοργανωτές δήλωσαν ότι ήθελαν να ολοκληρώσουν την επιλογή τους το συντομότερο δυνατό, ώστε ο νικητής να μπορεί να προετοιμάζεται για τον Μάιο από τις αρχές του νέου έτους.

Σε αντίθεση με τις προηγούμενες χρονιές, οι καλλιτέχνες δεν θα παρουσιάσουν τις συμμετοχές του με μουσικά βίντεο, αλλά θα πρέπει να ηχογραφήσουν μια ζωντανή παράσταση στα στούντιο της Τσεχικής Τηλεόρασης. Ο νικητής θα καθοριστεί από το 50% μίας διεθνούς κριτικής επιτροπής, 25% από το Τσέχικο κοινό και 25% από το διεθνές.

Μέχρι τότε όμως ας απολαύσουμε για μία ακόμα φορά την προηγούμενη συμμετοχή του Mikolas Josef, Lie To Me:

 

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την τσεχική συμμετοχή στην Eurovision 2022!

 

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *