Τσεχία: Στις 16 Δεκεμβρίου θα ανακοινωθεί ο νικητής και το τραγούδι!

Λεπτομέρειες βγήκαν στη δημοσιότητα σχετικά με τα τραγούδια τα οποία θα διαγωνιστούν στο ESCZ 2022 και τη διαδικασία επιλογής από τον αρχηγό αποστολής της χώρας Krystof.

Πιο ειδικά, όσον αφορά τα τραγούδια δημοσιοποιήθηκε ότι:

  • Θα υπάρχουν επτά φιναλίστ.
  • Η αναλογία μεταξύ γυναικών και ανδρών είναι 4,5 προς 2,5 αντίστοιχα αφήνοντας μια απορία σχετικά με τα “μισά”- ίσως υπάρχει και κάποιο ντουέτο ή συγκρότημα;
  • Όλα οι συμμετοχές ηχογραφήθηκαν με τη μορφή του “live”, δηλαδή ζωντανά η κύρια φωνή των ερμηνευτών και ηχογραφημένα φωνητικά. Με αυτόν τον τρόπο θα υπάρχει πιο ρεαλιστικό υλικό για τη λήψη των αποφάσεων. Είναι η πρώτη φορά που θα συμβεί αυτό στο ESCZ και ο Krystof δήλωσε εξαιρετικά υπερήφανος για το αποτέλεσμα ευχαριστώντας τη δημιουργική ομάδα που είναι υπεύθυνη για την όλη διαδικασία.
  • Θα υπάρχει μεγάλη ποικιλία όσον αφορά τα είδη των τραγουδιών μιας και θα δούμε από “έντεχνες” μπαλάντες μέχρι έντονες “σκληρές” κιθάρες και εννοείται τραγούδια σε ενδιάμεσο ύφος.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε και στον τρόπο ψηφοφορίας, ο οποίος θα γίνει ως εξής:

  • Θα υπάρχει η δυνατότητα, όπως κάθε χρόνο, να ψηφίζει ο καθένας μέσω της επίσημης εφαρμογής της Eurovision αλλά και η δυνατότητα ψήφου μέσω του “web interface” δίνοντας στη διαδικασία έναν ακόμα πιο δημοκρατικό αέρα.
  • Η ψηφοφορία θα είναι δωρεάν χωρίς καμία χρέωση sms ή πληρωμή εντός εφαρμογής.
  • Οι αναλογίες θα είναι 50% διεθνής επιτροπή, 25% διεθνείς fans και 25% Τσέχοι fans δίνοντας έτσι την ευκαιρία σε όλους τους υποψηφίους να αποκτήσουν fan club σε διεθνή επίπεδο.
  • Η ψηφοφορία θα διαρκέσει από τις 7 Δεκέμβρη και θα λήξει στις 15 του ίδιου μήνα και την επόμενη ημέρα, 16 Δεκεμβρίου, θα ανακοινωθεί ο μεγάλος νικητής που θα εκπροσωπήσει τη χώρα. Με βάση αυτές τις ημερομηνίες, η ομάδα θα έχει έναν επιπλέον μήνα να προετοιμαστεί για το Μάιο στο Τορίνο.

Μέσω αυτής της διαδικασίας, η ομάδα πίσω από τη συμμετοχή της χώρας επιθυμεί να ανακάμψει μετά την περσινή αποτυχία του Benny Cristo να περάσει στο μεγάλο τελικό του Σαββάτου, αφού κατέληξε στην 15η θέση του ημιτελικού με το τραγούδι “Omaga”.

Θυμίζουμε ότι μέσα στα ονόματα των 7 υποψηφίων είναι εξαιρετικά πιθανό να είναι και το όνομα του Mikolas Josef, για τον οποίο διαβάσατε πρώτοι εδώ στο Eurovisionfun.

https://www.youtube.com/watch?v=cgGRCTUPsqY

Θα καταφέρει η Τσεχία να βρεθεί για μια ακόμα φορά στο μεγάλο τελικό διεκδικώντας ακόμα και τη νίκη το 2022 στο Τορίνο; Κάντε την πρόβλεψη σας στα σχόλια!

Πηγή: Facebook

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *