Φώτης Σεργουλόπουλους: “Φυσικά θα ξανά παρουσίαζα την Eurovision”!

Στην πετυχημένη εκπομπή της ΕΡΤ1, Αυτός και ο Άλλος, ήταν καλεσμένος ο δημοφιλής ηθοποιός και παρουσιαστής Φώτης Σεργουλόπουλος. Μεταξύ άλλων δεν θα μπορούσε να μην ερωτηθεί και για τον διαγωνισμό της Eurovision, στον σχολιασμό του οποίου βρέθηκε για λογαριασμό της ΕΡΤ το 2007, μαζί με την Μαρία Μπακοδήμου. Η αγάπη του Φώτη για τον διαγωνισμό είναι και γνωστή και διαρκή και για μία ακόμη φορά δεν δίστασε να την εκφράσει, με πολύ δηλωτικό μάλιστα τρόπο.

Με τα τέσσερα θα παρουσίαζα την Eurovision!

O Φώτης Σεργουλόπουλος, που φέτος είναι ένα από τα πρόσωπα της ΕΡΤ, αφού πρωταγωνιστεί στην καθημερινή σειρά Χαιρέτα Μου Τον Πλάτανο, με χαρά θα επέστρεψε στην μετάδοση του διαγωνισμού:

Με τα τέσσερα θα παρουσίαζα ξανά την Eurovision…Είναι κάτι που είμαι περήφανος που το έχω κάνει, πιστεύω το έχω κάνει καλά και θα το έκανα όποτε μου το ζητούσαν!

Ήταν μεγάλο λάθος …

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος αναφέρθηκε και στο επίμαχο περιστατικό το 2007, που θα λέγαμε πως κατά κάποιο τρόπο στιγμάτισε και την μετάδοση του διαγωνισμού. Σε μια ιδιαίτερη περίοδο για το ζήτημα της ονομασίας της ΠΓΔΜ, κατά την παρουσίαση του τραγουδιού της γειτονικής μας χώρας, η Μαρία Μπακοδήμου, χρησιμοποίησε ακούσια τον όρο Μακεδονία προκαλώντας πλήθος αντιδράσεων.

Με μεγάλη διάθεση αυτοκριτικής, ο Φώτης Σεργουλόπουλος για μία ακόμη φορά παραδέχεται πως ήταν μεγάλο λάθος, αν και συνέβη ακούσια, ενώ ταυτοχρόνως αναφέρει πως και ο μετέπειτα χειρισμός του θέματος, ήταν λανθασμένος. Μάλιστα ο Φώτης αποκαλύπτει πως μετά από αυτό το λάθος τους, ζήτησαν μαζί με την Μαρία Μπακοδήμου να παραιτηθούν, αλλά η παραίτησή τους δεν έγινε δεκτή.

Έπρεπε να πούμε σας ζητούμε συγγνώμη, έγινε ένα λάθος εκ παραδρομής, ζητούμε από όλους τους Έλληνες συγγνώμη για αυτήν την έκφραση, σε αυτό το ευαίσθητο σημείο όπου βρισκόμαστε. Θα έπρεπε να κάνουμε μία ανακοίνωση, αντ΄αυτού έγινε μια πλακίτσα. Εμείς εκείνη την στιγμή δεν είχαμε την ψυχραιμία να δούμε τι πρέπει να γίνει. Μας είπαν αυτήν την αντίδραση και αυτήν κάναμε … Λάθος πολύ μεγάλο λάθος.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε την σχετική αναφορά του Φώτη Σεργουλόπουλου για τον διαγωνισμό της Eurovision στο παρακάτω βίντεο:

Θα θέλατε να δείτε τον Φώτη Σεργουλόπουλο να επιστρέφει στην θέση του σχολιαστή του διαγωνισμού για την ΕΡΤ, με δεδομένο πως μέχρι στιγμής δεν έχει ανακοινωθεί επισήμως ποιος θα αναλάβει αυτό το ρόλο;

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με τον αγαπημένο μας διαγωνισμό!

3 ΣΧΟΛΙΑ
  1. gogos
    gogos says:

    Ο (τότε) Διευθυντής της ΕΡΤ τους είπε διασκεδάστε το…!
    Τουλάχιστον ο Σεργουλόπουλος κατάλαβε (έστω και καθυστερημένα) ότι ήταν λάθος τους να κάνουν αυτό που τους είπε ο διευθυντής της ΕΡΤ.

    Λάθη εννοείται ότι γίνονται σε live μεταδόσεις και είναι εως ένα βαθμό είναι κατανοητά. Αλλά δεν επιτρέπετε η διοίκηση της ΕΡΤ να προτρέπει για “πλακίτσα” με κάτι τόσο ευαίσθητο. Δυστυχώς αυτή ήταν η ΕΡΤ του 2007!

    Όσο για το αν θα ήθελα να ξαναπαρουσιάσει τον διαγωνισμό, θα έλεγα πως ναι. Αλλά όχι μόνος του. Ίσως με τον Καπουτζίδη ή με την Μπακοδήμου παρέα!

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *