American Song Contest: Παρών ο νικητής στην Eurovision 2022!

Μπορεί οι Ευρωπαίοι Eurofans να έχουν στραμμένο το ενδιαφέρον τους στις συμμετοχές των 41 χωρών που θα διαγωνιστούν στο διαγωνισμό το Μάϊο στο Τορίνο, το NBC όμως προετοιμάζεται για το American Song Contest στις αρχές του 2022 και στη σύνδεση του με τον Ευρωπαϊκό διαγωνισμό.

Όπως όλα δείχνουν, ο νικητής του ASC θα παραβρεθεί στην Ιταλία σύμφωνα με τον Υπεύθυνο Επικοινωνίας της Eurovision, Dave Goodman, ο οποίος δήλωσε:

“Όλες οι πολιτείες (της Αμερικής) θα συμμετάσχουν. Το NBC θα συμμετάσχει. Θα είναι ένα event μιας εβδομάδας εμπνευσμένο από την Eurovision. Η Αμερικάνικη αγορά είναι η μεγαλύτερη στον κόσμο μουσικά. Θα είναι η διοργάνωση της χρονιάς… δουλεύουμε χρόνια στο να έχουμε πρόσβαση στη μεγαλύτερη μουσική αγορά.”

“Ο νικητής του διαγωνισμού πιθανότατα να παρευρεθεί και στην Ιταλία επίσης, γιατί είναι πολύ σημαντικό για εμάς να συνδέσουμε και να έχουμε ένα παγκόσμιο brand Eurovision και αυτό θα δούμε στα ψηφιακά μας κανάλια, για αυτό παίρνουμε αυτό το πρόγραμμα και στις Ηνωμένες Πολιτείες. Διότι κάθε χρόνο όλοι αρχίζουν και ανακαλύπτουν το διαγωνισμό, τη διοργάνωση αυτή μέσω του διαδικτύου.”

-Dave Goodman

Στo Αmerican Song Contest θα συμμετάσχουν όλες οι 50 πολιτείες των Ηνωμένων Πολιτειών καθώς και η Ουάσιγκτον, η Αμερικανική Σαμόα, το Γουαμ, το Πουέρτο Ρίκο, οι Παρθένοι Νήσοι των ΗΠΑ και τα Βόρεια Νησιά Μαριάνα.

Στο σύνολο, δηλαδή, θα υπάρχουν 56 συμμετοχές που θα απαρτίζονται είτε από σόλο καλλιτέχνη, ντουέτο, μπάντα ή DJ. Το σόου θα έχει Προημιτελικά, ημιτελικούς και τον Μεγάλο Τελικό, στον οποίο ο νικητής θα επιλεχθεί τόσο από την ψήφο του κοινού όσο και από μια ειδική επιτροπή που θα απαρτίζεται από καταξιωμένους μουσικούς.

Πιστεύετε πως  το επίπεδο τραγουδιών θα είναι τόσο δυνατό όσο και της δικής μας αγαπημένης Eurovision; Ή ίσως και καλύτερο; Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun να το ανακαλύψουμε μαζί!

Πηγή: Eurovoix

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *