Evangelia: “Πιστεύω ότι θα πάει ο Good Job Nicky στην Eurovision”

Μπορεί η Evangelia να μην κατάφερε να πάρει το χρίσμα για την πεντάδα της ΕΡΤ με την πρόταση που κατέθεσε, για την οποία μπορείτε να διαβάσετε εδώ, και να έχασε την ευκαιρία να βρεθεί στην σκηνή της Eurovision αλλά θα παρευρεθεί στα φετινά MadWalk.

Στην εκπομπή Love It της Ιωάννας Μαλέσκου, η γλυκύτατη Ευαγγελία όταν ρωτήθηκε για την Eurovision δήλωσε:

Θα δείξει αν θα προσπαθήσω ξανά. Δυστυχώς δεν έτυχε φέτος αλλά δεν πειράζει συνεχίζω μπροστά.

Πιστεύω πως σίγουρα άξιζε το κομμάτι μου και αξίζει αλλά δεν μπορώ να πω πως είναι αδικία. Και όλων των υποψηφίων άξιζε αλλά αποφασίζει η επιτροπή και η ΕΡΤ και ανάλογα τι ψάχνει φέτος.

Από τους τωρινούς πέντε υποψήφιους πιστεύω ότι θα πάει ο Good Job Nicky

Με ψηλά το κεφάλι και έχοντας εις γνώση από την αρχή τη διαδικασία που θα ακολουθούσε η ΕΡΤ, η καλλιτέχνιδα προχωράει μπροστά και σέβεται την απόφαση της επιτροπής.  Εμείς θα της ευχηθούμε καλή επιτυχία στα επόμενα βήματα της!

Δείτε τις δηλώσεις της στο 3:50.

Θα θέλατε να δείτε εσείς την Evangelia στην σκηνή της Eurovision μια από τις επόμενες χρονιές; Γράψτε μας την άποψη σας στα σχόλια!

2 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Tina
    Tina says:

    Θα ηθελα να αναρτουσε το τραγουδι της καθως ηταν ενα απο τα υποψηφια ονοματα που ακουστηκε αρκετα και πιστευω οτι κερδισε απο την συμμετοχη της στην ολη διαδικασια καθως εκανε γνωστο το ονομα της σε περισσοτερο κοσμο εγω πριν διαβασω οτι ειναι υποψηφια δεν την γνωριζα.

    Απάντηση
  2. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Αξιοπρεπέστατη με τις δηλώσεις της! Σαφώς και την ευνόησε ότι ακούστηκε το όνομα της για την φετινή επιλογή και ελπίζω να ξανά προσπαθήσει και μακάρι να μας εκπροσωπήσει στο κοντινό μέλλον.

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *