Joanne: “Δεν πιστεύω πως η διαδικασία είναι στημένη”

Μετά την Evangelia, (μπορείτε να διαβάσετε το σχετικό άρθρο εδώ) δηλώσεις σχετικά με την τελική πεντάδα της ΕΡΤ έκανε και η Joanne στη κάμερα του Mega Καλημέρα, η οποία θα συμμετάσχει στα φετινά Mad Walk. 

 

Συγκεκριμένα όταν ρωτήθηκε για την Eurovision 2022 και την τελική πεντάδα της δημόσιας τηλεόρασης, η Joanne σχολίασε τα εξής:

 

  “Χάρηκα πάρα πολύ που καταθέσαμε κομμάτι… το πιστεύω πολύ το κομμάτι μου, ούτως ή άλλως θα το κυκλοφορήσω.

Ότι ας πούμε δεν είμαι στους πέντε προτεινόμενους θεωρώ ότι είναι κάτι το οποίο.. πως να το εξηγήσω.. ό,τι είναι να γίνει θα γίνει. Πιστεύω ότι όλα γίνονται για κάποιο λόγο και κάτι άλλο μου επιφυλάσσει το μέλλον αυτή τη στιγμή. Ακόμα 20 χρονών είμαι, οι ευκαιρίες θα έρθουν.. αν είναι δυνατόν!!”

 

Σε ερώτηση με όλη την παραφιλολογία γύρω από την υποτιθέμενη ευνοϊκή μεταχείριση υπέρ του good job nicky, η ίδια δήλωσε:

 

” Κατά τη δική μου άποψη, δε θεωρώ ότι είναι κάτι στημένο ή ότι όλο αυτό συμβαίνει σκόπιμα για να πάει ο good job nicky, δηλαδή εγώ θεωρώ ότι είναι ένας εξαιρετικός καλλιτέχνης. 

 

Με απόλυτη αξιοπρέπεια και αισιοδοξία η Joanne λέει τα πράγματα όπως είναι βάζοντας στη θέση τους εμμέσως τους “αρνητές” της διαδικασίας.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε τις δηλώσεις της στο παρακάτω βίντεο από το 2:13

 

Θα θέλατε να δείτε την Joanne στο μέλλον πάνω στη σκηνή της Eurovision; Πείτε μας τη γνώμη σας στα σχόλια.

 

Για όλα τα νέα που αναμένονται σχετικά με την τελική πεντάδα της ΕΡΤ για τη επερχόμενη διοργάνωση στο Τορίνο μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun!

 

1 reply
  1. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Άλλη μία ταλαντούχα κοπέλα που αντιμετωπίζει με αξιοπρέπεια τον “αποκλεισμό” της! Ουσιαστικά μόνο ένας υποψήφιος έχει αντιδράσει για τον αποκλεισμό του…. Από την μια ακόμα καταλαβαίνω την όποια πικρία του συγκεκριμένου, αλλά παράλληλα ισως να βρήκε πάτημα στο ότι η ΕΡΤ δεν έβαζε φρένο σε διάφορες δηλώσεις και να το εκμεταλλεύτηκε για να βγει στο προσκήνιο… (Εμφανώς με εκομψο τρόπο)

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *