Junior Eurovision 2021: Ακούστε τη συμμετοχή της Πορτογαλίας!

Πριν από μερικά λεπτά, κυκλοφόρησε το τραγούδι και το βίντεο κλιπ του “O Rapaz” με το οποίο ο Simão Oliveira θα εκπροσωπήσει την Πορτογαλία στη Junior Eurovision 2021.

Πριν από έξι μήνες, ο δημόσιος ραδιοτηλεοπτικός φορέας ( RTP1) ανακοίνωσε ότι την Πορτογαλία φέτος θα εκπροσωπήσει ο Simão Oliveira αποτελώντας την 6η συμμετοχή της χώρας στη Junior Eurovision στο Παρίσι την Κυριακή 19 Δεκεμβρίου.

Ο Simão Oliveira (γεννημένος στις 11 Μαΐου 2007) από την Arouca της Πορτογαλίας.  Άρχισε να τραγουδά σε ηλικία τεσσάρων ετών, ενώ παίζει και κλαρίνο. Συμμετείχε στη δεύτερη σεζόν του The Voice Kids Portugal και εντάχθηκε στην ομάδα του Fernando Daniel όπου στέφθηκε και νικητής του διαγωνισμού συγκεντρώνοντας τις περισσότερες ψήφους στην τηλεψηφοφορία. Λίγο πριν ανακοινωθεί ως νικητής, η παρουσιάστρια Catarina Furtado ανακοίνωσε ότι ο νικητής του σόου θα εκπροσωπήσει τη χώρα και στην Junior Eurovision.

Στις 18 Σεπτεμβρίου 2021, ο Simão Oliveira αποκάλυψε ότι το τραγούδι του υπογράφουν οι Fernando Daniel και Diogo Clemente.

Ακούστε το O Rapaz, του Simão Oliveira για την Junior Eurovision 2021:
0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *