Junior Eurovision 2021: Οι Elodie Gossuin, Olivier Minne & Carla στην παρουσίαση!!

Η γνωστή Γαλλική εφημερίδα, Le Parisien, αναφέρει ότι η Elodie Gossuin, ο Olivier Minne  και η Carla θα παρουσίασουν την Junior Eurovision 2021 στο Παρίσι.

Με την επίσημη ανακοίνωση των παρουσιαστών της Junior Eurovision 2021 από το κανάλι της Εurovision,  η Carla, η Elodie Gossuin και ο Olivier Minne έχουν επιλεχθεί για την παρουσίαση του διαγωνισμού. Και οι τρεις παρουσιαστές έχουν δεσμούς με το διαγωνισμό της Eurovision και είναι γνωστά πρόσωπα στα γαλλικά μέσα.

Η Elodie Gossuin είναι γνωστή στους fans του διαγωνισμού καθώς έχει βρεθεί στο ρόλο της ανακοίνωσης των βαθμών της γαλλικής επιτροπής από το 2016 έως το 2018. Είναι πρώην Miss France και Miss Europe, ενώ έχει υπάρξει παρουσιάστρια στο ραδιόφωνο και στην τηλεόραση καθώς και αρθρογράφος.

Ο Olivier Minne είναι Γάλλος παρουσιαστής, γεννημένος στο Βέλγιο, και είναι γνωστός για την παρουσίαση του Fort Boyard. Μεταξύ του 1995 και του 1997 υπήρξε σχολιαστής για τη Γαλλική τηλεόραση του Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision καθώς και του πρώην προγράμματος της EBU “Παιχνίδια Χωρίς Σύνορα” (Jeux sans frontières).

Τέλος, στην παρουσίαση επιβεβαιώνεται η νεαρή Carla, η οποία εκπροσώπησε την χώρα στην Junior Eurovision το 2019 με το τραγούδι “Bim Bam toi”, όπου και κατάφερε να κατακτήσει την πέμπτη θέση. Το 2021 η 16χρονη Carla ανακοίνωσε τους βαθμούς της κριτικής επιτροπής στον τελικό της Εurovision 2021.

O Junior Διαγωνισμός Τραγοδιού της Eurovision 2021 θα διεξαχθεί στο Παρίσι, στη Γαλλία την Κυριακή 19 Δεκεμβρίου. Ο διαγωνισμός θα φιλοξενηθεί από τη Γαλλία για πρώτη φορά ύστερα από τη νίκη της Valentina το 2020 και το τραγούδι “J’imagine” 

 

Πηγή : Eurovoix

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *