Junior Eurovision 2021: Ανησυχία των διοργανωτών εξαιτίας του COVID-19!

Η Le Parisien αναφέρει ότι οι διοργανωτές της Junior Eurovision 2021 παρακολουθούν στενά την πορεία του COVID-19 και τις πιθανές επιπτώσεις που ίσως επιφέρει στον φετινό διαγωνισμό.

Η γαλλική εφημερίδα αναφέρει ότι οι διοργανωτές της Junior Eurovision 2021 παρακολουθούν στενά τον COVID-19 λόγω του τρέχοντος πέμπτου κύματός του στη Γαλλία αλλά και στο εξωτερικό. Επιπλέον, η εφημερίδα αναφέρει ότι υπάρχει ανησυχία ότι το Καζακστάν μπορεί να μην ταξιδέψει στο Παρίσι για να διαγωνιστεί προσωπικά στον διαγωνισμό:

Όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στην αποστολή του Καζακστάν, που μπορεί να μην καταφέρει να κάνει το ταξίδι (στο Παρίσι). Σε αυτήν την περίπτωση, είναι μόνο το κλιπ του τραγουδιού που θα υποβληθεί σε ψηφοφορία.

Εάν μία χώρα δεν μπορέσει να ταξιδέψει στο Παρίσι για τον 19ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Junior Eurovision, θα διαγωνιστεί με το μουσικό του βίντεο. Η απόφαση του να μην ηχογραφήσει ζωντανές παραστάσεις (live on tape) λόγω του σχετικού κόστους λήφθηκε για τον διαγωνισμό του 2021  και αντ’ αυτού να επιτραπεί η μετάδοση των μουσικών βίντεο ως μέρος της ζωντανής εκπομπής.

Επί του παρόντος, καμία από τις 19 ανταγωνιστικές χώρες δεν έχει ανακοινώσει ταξιδιωτικούς περιορισμούς στη Γαλλία.

Ο Διαγωνισμός Τραγουδιού Junior Eurovision 2021 θα πραγματοποιηθεί στο La Seine Musicale, στο Παρίσι, την Κυριακή 19 Δεκεμβρίου. Ο διαγωνισμός θα φιλοξενηθεί από τη Γαλλία για πρώτη φορά μετά τη νίκη της Valentina στο διαγωνισμό του 2020 με το τραγούδι της “J’imagine”.

19 χώρες θα διαγωνιστούν στον 19ο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision, οι συμμετέχοντες και τα τραγούδια τους είναι:

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *