Stefania: “Άκουσα πολλά από τα τραγούδια της Ελλάδας για την Eurovision 2022 και έπαθα σοκ”!

Μπορεί να βρισκόμαστε ακόμα στα μέσα Νοεμβρίου όμως η ΕΡΤ έχει εδώ και ένα μήνα στα χέρια της όλα τα τραγούδια που έχουν κατατεθεί για τη φετινή εκπροσώπηση της χώρας, με ένα από αυτά να πάρει τελικά το χρίσμα για την Eurovision 2022!

H περσινή μας εκπρόσωπος Στεφανία Λυμπερακάκη έδωσε συνέντευξη στην πρωινή εκπομπή “Breakfast at Star” μίλησε για τη συνεργασία με τη Βίκυ Καγιά και το Γιώργο Καράβα, τη θέση της ως παρουσιάστρια σε Ολλανδία και Κύπρο και εννοείται την Eurovision, για την οποία δήλωσε:

“Έχω ακούσει μερικά από τα υποψήφια τραγούδια της Ελλάδας για φέτος και έπαθα σοκ. Τα τραγούδια είναι πάρα πολύ καλά φέτος! “

“Άμα μου γινόταν ξανά πρόταση θα πήγαινα πάλι στην Eurovision και όποιος πάει φέτος θα τον στηρίξω.”

Περισσότερα από 40 τραγούδια έχουν σταλθεί στη δημόσια τηλεόραση, όπως σας έχουμε αποκαλύψει εδώ, και θα έλεγε κανείς πως αποτελεί μυστήριο το ότι η Στεφανία έχει ακούσει μερικά από αυτά. Παρόλα αυτά, έχουμε τη δυνατότητα να γνωρίζουμε και σας έχουμε ήδη αποκαλύψει ότι υπάρχουν δύο συμμετοχές μεταξύ των επιλογών, του Good Job Nicky και της Αμάντα Γεωργιάδη, πίσω από τις οποίες βρίσκονται ο Ηλίας Κοκοτός και ο Φωκάς Ευαγγελινός με τους οποίους συνεργάστηκε- και συνεχίζει- η Στεφανία. Κρίνουμε, επομένως, λογικό και επόμενο αυτά τα δύο κομμάτια να έχουν έρθει στο αυτί της Στεφανίας και υποθέτουμε ότι είναι πολύ πιθανόν να μιλάει για τους δύο αυτούς υποψήφιους.

Μπορείτε να δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη εδώ:

Είναι άραγε τα τραγούδια των δύο αυτών καλλιτεχνών που έχει ακούσει και σχολιάζει τόσο θετικά η Στεφανία; Θα μπορούσε ένας από τους δύο να σηκώσει την Ελληνική σημαία το Μάιο στο Τορίνο; Πείτε μας τη δική σας πρόβλεψη στα σχόλια!

6 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Τina
    Τina says:

    Εσεις που εχετε ακουσει τα τραγουδια σιγουρα ξερετε καλυτερα εγω ομως κρινοντας μονο απο τα στοιχεια που μας εχετε δωσει μεσα απο αρθρα σας για τους συγκεκριμενους υποψηφιους θεωρω αρκετα βεβαιο οτι ενας απο τους δυο καλλιτεχνες θα μας εκπροσωπησει.

    Απάντηση
  2. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Θα έλεγα ότι 40% πιθανότητες έχει ο GJN, πολύ ταλαντούχος και κάπως προωθείται, διακριτικά, από πολύ νωρίς και μετά από 20% η Evangelia και η Amanda. Το υπόλοιπο ποσοστό το μοιράζονται λίγο πολύ οι υπόλοιποι υποψήφιοι. Εστιάζω σε αυτούς τους 3 κατά βάση, γιατί και οι 3 έχουν από πίσω μέλη όπως ο κοκοτος και ο Ευαγγελινός. Δίνω περισσότερες πιθανότητες ωστόσο στο GJN γιατί εκτιμώ ότι η ΕΡΤ ίσως επιθυμεί να στείλει μετά από χρόνια έναν άντρα καλλιτέχνη, ταλαντούχο και με δυνατή ομάδα.
    Πάντως και τα 3 αυτά παιδιά θα μου άρεσαν στην σκηνή της Eurovision. Ίσως κρατάω κάποια ερωτηματικά για την Amanda φοβούμενος ότι θα έχει την τύχη της Duska…

    Απάντηση
  3. Stella
    Stella says:

    Για να παμε καλε ο μονος που πρεπει να παει ειναι ο Jimmy Sion.Eκτος απο το οτι τα σπαει και ειναι ο καλυτεορος απο ολους εχει μια πολυ μεγαλη παραγωγη που τον εχει αναλαβει οπως ακουγιεται

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *