Άγιος Μαρίνος: Διαγωνίζεται αύριο ο Παναγιώτης Τσακαλάκος στο Una Voce Per San Marino!

Ξεκινούν σήμερα στο Teatro Titano, στην μικρή αλλά γραφική πόλη του Αγίου Μαρίνου, οι οντισιόν της κατηγορίας των ανερχόμενων καλλιτεχνών, που διεκδικούν την εκπροσώπηση του κρατιδίου στον 66ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision. Ανάμεσά τους και ο συμπατριώτης μας Παναγιώτης Τσακαλάκος!

Όπως διαβάσατε ξανά μέσα από το Eurovisionfun ο Παναγιώτης Τσακαλάκος είναι μεταξύ των 86 καλλιτεχνών που θα διαγωνιστούν για μία από τις εννέα θέσεις, που οδηγούν στον τελικό του Una Voce Pes San Marino στις 19 Φεβρουαρίου.

Ο Παναγιώτης Τσακαλάκος που ήταν ο νικητής του Greek Idol το 2011, ενώ και το 2018 είχε καταθέσει δύο τραγούδια στην ΕΡΤ μαζί με την Τάνια Μπρεάζου, διαγωνίζεται αύριο 14 Δεκεμβρίου, ελπίζοντας πως θα πάρει το εισιτήριο για τον τελικό του Una Voce Per San Marino. Ο ταλαντούχος τραγουδοποιός μίλησε αποκλειστικά στο Eurovisionfun, καθώς ταξίδευε για τον Άγιο Μαρίνο.

Δήλωσα συμμετοχή στον διαγωνισμό που οργανώνει ο Άγιος Μαρίνος για την Eurovision. Φεύγω απόψε γιατί διαγωνίζομαι αύριο! Θα δώσω 100% του εαυτό μου και ό,τι είναι να γίνει θα γίνει. Σας ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον!

Σας υπενθυμίζουμε πως ο γύρος των οντισιόν για την κατηγορία των ανερχόμενων καλλιτεχνών θα πραγματοποιηθεί από τις 13 μέχρι και τις 15 Δεκεμβρίου στο Teatro Titano.

Τον Φεβρουάριο του 2022, έπειτα από μια σειρά ημιτελικών και ένα τελικό θα αποφασιστεί εννέα καλλιτέχνες θα περάσουν στον Μεγάλο Τελικό. Οι “Emerging Artists” που θα καταταχτούν στους τρεις πρώτους θα λάβουν τα χρηματικά έπαθλα των 1000 €, 2000 € και 7000 € αντίστοιχα.

Ο Μεγάλος Τελικός θα πραγματοποιηθεί στις 19 Φεβρουαρίου 2022 στο Teatro Nuovo της πόλης Dogana. Συνολικά 18 καλλιτέχνες θα συμμετάσχουν στον τελικό, εννέα “Emerging Artists” και εννέα “Big Artists”, οι οποίοι θα προσκληθούν απευθείας από την Media Evolution Srl. Μια κριτική επιτροπή θα αποφασίσει τον νικητή και ποιος θα κατακτήσει τη δεύτερη και τρίτη θέση.

Μπορείτε να δείτε τους 86 καλλιτέχνες που διαγωνίζονται στην κατηγορία των ανερχόμενων καλλιτεχνών στο προηγούμενο μας άρθρο. Οι συμμετέχοντες προέρχονται από 26 χώρες!

Φυσικά εμείς παρακολουθούμε το θέμα και θα σας έχουμε σύντομα νεότερα. Από την πλευρά μας ευχόμαστε καλή επιτυχία στον Παναγιώτη Τσακαλάκο και γιατί όχι να είναι αυτός που τελικά θα εκπροσωπήσει τον Άγιο Μαρίνο στην Eurovision 2022!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με το Una Voce Pes San Marino!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *