Αλβανία: Ο Νίκος Μαριανός σκηνοθέτης του Mirud στο Festivali i Këngës 60!

Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο τραγουδιστής Mirud, αποκάλυψε πως ο χορευτής, χορογράφος και σκηνοθέτης, Νίκος Μαριανός, θα αναλάβει την καλλιτεχνική επιμέλεια επί σκηνής του “Për dreq”, στο Festivali i Këngës 60 αλλά και στην Eurovision 2022, εφόσον κερδίσει το φεστιβάλ.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MIRUD (@mirudofficial)

Ποιος είναι ο Νίκος Μαριανός

Ο Νίκος Μαριανός, έχει συνεργαστεί με μεγάλα ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής. Το 2009 ήταν ένας από τους χορευτές του Σάκη Ρουβά στη Μόσχα. Έχει επίσης ασχοληθεί με συμμετοχές σε ελληνικούς τελικούς, όπως της Nikki Ponte το 2011 και των C:Real το 2015. Το 2019 βρισκόταν και πίσω από το μουσικό βίντεο της συμμετοχής του Αγίου Μαρίνου. Κατόρθωσε κάτω υπό την σκηνοθετική του επιμέλεια, το καλύτερο αποτέλεσμα του Αγίου Μαρίνου στον τελικό του διαγωνισμού, ενώ έχει ήδη στο βιογραφικό του επιτυχημένες συμμετοχές τόσο της Ελλάδας, όσο και της Μάλτας.

Μην ξεχνάμε άλλωστε ότι ο σκηνοθέτης και χορογράφος έχει εμφανιστεί στη σκηνή της Eurovision ως χορευτής το 2005 με την Έλενα Παπαρίζου στο show των 50 ετών της Eurovision. Τέλος, έχει ξεχωρίσει για το πολυποίκιλο, πολύπλευρο και δημιουργικό ταλέντο του χορογραφώντας από musical απαιτήσεων, όπως το «Εβίτα», το «Ηair» και το «Grease», έως και τα υψηλών προδιαγραφών σόου του Mad, δέχεται μία ακόμη πρόταση- πρόκληση που του ανοίγει διάπλατα την Ευρωπαϊκή μουσική σκηνή.

Λίγα λόγια για τον Mirud

O Mirud είναι 27 ετών και έχει γεννηθεί στο Κόσοβο. Έγινε γνωστός μετά από διασκευές του στο Youtube.

Έχει συνεργαστεί με πολλούς καλλιτέχνες σε Αλβανία και ΗΠΑ μεταξύ των οποίων η Elhaida Dani, εκπρόσωπος της Αλβανίας στην Eurovision 2015.

Αυτή είναι η τρίτη φορά που θα συμμετάσχει στο Festivali i Këngës, με προηγούμενες συμμετοχές του το 2018 (για την Eurovision 2019) και 2020 (για την Eurovision 2021).

Παρακάτω ακούστε την συμμετοχή του Për dreq με το οποίο θα διεκδικήσει την εκπροσώπηση της Αλβανίας στην Eurovision 2022:

Σας υπενθυμίζουμε ότι το Festivali i Këngës 60 θα πραγματοποιηθεί στις 27, 28 και 29 Δεκεμβρίου. 

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovision Fun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την συμμετοχή της Αλβανίας στην Eurovision 2022.

Πηγή/Φωτό: Mirud

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *