Αυστραλία: Οι 10 υποψήφιοι για το “Eurovision: Australia Decides” 2022!

Ανακοινώθηκε σήμερα και η τελευταία τετράδα των υπόλοιπων υποψηφίων που διεκδικούν την εκπροσώπηση της Αυστραλίας για την Eurovision 2022.

Η τετράδα αποτελούνταν από τους Seann Miley Moore, Voyager Australia, Charley και ο Jude York!

Παρόλα αυτά, μέσω από το βίντεο που ανακοίνωσε το κανάλι στο Twitter, θα υπάρχει ένα wildcard. Το wildcard αφορά ένα ακόμα ενδέκατο διαγωνιζόμενο ο οποίος θα πρέπει να ανεβάσει ένα βίντεο στο TikTok μια εμφάνισης του με το hastag  #EUROVISIONAUSTRALIA.

Έχουμε επίσημα την τελική δεκάδα των καλλιτεχνών που θα συμμετάσχουν στο Australia Decides 2022:

  1. Isaiah Firebrace
  2. Jaguar Jonze 
  3. Paulini
  4. Andrew Lamprou 
  5. Sheldon Riley
  6. G-Nat!ion
  7. Seann Miley Moore
  8. Voyager Australia
  9. Charley
  10. Jude York

Για μερικούς από τους υποψηφίους διαβάσατε στις δικές μας 6+1 προτάσεις για την Αυστραλία στην Eurovision 2022.

Σας υπενθυμίζουμε ότι μεταξύ των υποψηφίων βρίσκεται και ο Ελληνοκύπριος Andrew Lamprou, λεπτομέρειες για τον οποίο μπορείτε να διαβάσετε εδώ.

Οι Δέκα υποψήφιοι θα διαγωνισθούν στο Gold Coast Convention and Exhibition Centre στις 26 Φεβρουαρίου για την εκπροσώπηση της Αυστραλίας στην Eurovision 2022. Μετά την μεγάλη επιτυχία του Eurovision: Australia Decides, η SBS αποφάσισε να διοργανώσει και για το 2022 το ίδιο concept.

Παρουσιαστές του αυστραλιανού εθνικού τελικού θα είναι και φέτος, η ραδιοφωνική παραγωγός και παρουσιάστρια Myf Warhurst και ο κωμικός Joel Creasey, οι οποίοι θα αναλάβουν και τη μετάδοση του διαγωνισμού τον Μάιο του 2022 για λογαριασμό του SBS.

Τελευταία νικήτρια του Australia Decides ήταν η Montaigne με το τραγούδι “Don’t break me” το οποίο δεν παρουσιάστηκε ποτέ λόγω της ακύρωσης του διαγωνισμού το 2020 και συμμετείχε το 2021 με το “Technicolour”. Μπορείτε να θυμηθείτε την εμφάνιση της στον εθνικό τελικό το 2020 παρακάτω:

Πως σας φαίνονται τα ονόματα τα οποία διεκδικούν την εκπροσώπηση της Αυστραλίας στο Τορίνο; Θα ξαναβρεθεί η χώρα στο μεγάλο τελικό μετά την περσινή της αποτυχία; Κάντε την πρόβλεψη σας στα σχόλια.

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *