Βουλγαρία: Στην τελευταία θέση των στοιχημάτων μετά την ανακοίνωση του τραγουδιού

Νωρίτερα σήμερα η Βουλγαρία ήταν η πρώτη χώρα που παρουσίασε τη συμμετοχή της για τον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision 2022. Οι Intelligent Music Project με το τραγούδι Intention θα είναι οι εκπρόσωποι.

Οι αντιδράσεις των φαν του Διαγωνισμού ήταν ανάμεικτες όσον αφορά το τραγούδι. Τα ανταλλακτήρια στοιχημάτων όμως είχαν αρνητική άποψη, ανεβάζοντας αρκετά την απόδοση της Βουλγαρίας και φέρνοντάς την έτσι στην τελευταία θέση.

Σίγουρα δεν είναι καλός οιωνός η χώρα να πέφτει στην τελευταία θέσης της κατάταξης χωρίς μάλιστα να έχουμε ακούσει ακόμα κανένα από τα υπόλοιπα 40 υποψήφια τραγούδια. Θα καταφέρει άραγε να ανατρέψει αυτό το κλίμα μέχρι τον Μάιο;

Ποιοι είναι οι Intelligent Music Project;

Για όσους ασχολούνται με τη ροκ μουσική ο Χιλιανός Ronnie Romero δεν χρειάζεται συστάσεις. Γεννημένος το 1981 στο Σαντιάγκο, το 2014 ίδρυσε μαζί με τον κιθαρίστα Tony Hernando στη Μαδρίτη το συγκρότημα «Lords of Black». Την επόμενη κιόλας χρονιά συνέδραμε τον Ritchie Blackmofre στην αναβίωση του θρυλικού συγκροτήματος «Rainbow», ενώ έκτοτε συνεργάζεται με πλήθος εκπροσώπων της ροκ, υπηρετώντας από το πιο μελωδικό της genre μέχρι πιο hard εκδοχές της.

Αυτός, όμως τον οποίο ο πολύς κόσμος δεν γνωρίζει είναι ο Milen Vrabevski, μια από τις πιο ενδιαφέρουσες προσωπικότητες στο μουσικό στερέωμα της γειτονικής Βουλγαρίας. Συνθέτης, μουσικός παραγωγός και ιδιοκτήτης της εταιρίας «Intelligent Music», έχει ταχθεί υπέρ της προστασίας της πολιτιστικής κληρονομιάς της χώρας του αλλά και των Τεχνών γενικότερα. Η αγάπη του για την καλή ροκ μουσική που καταφέρνει να συνδυάσει στίχο με μελωδία σε μια εποχή ένδειας στη ροκ σκηνή, τον οδήγησε στη δημιουργία του «Intelligent Music Project». Ένα rock band με σύνθεση που αλλάζει διαρκώς, μέσα από μια σύμπραξη σπουδαίων καλλιτεχνών που εναλλάσσονται. Από το 2012 όταν και υλοποιήθηκε το φιλόδοξο σχέδιο του Vrebevski, ανάμεσα στους θρύλους της ροκ που έχουν βρεθεί κατά καιρούς κάτω από την «ομπρέλα» του Project είναι ονόματα όπως ο Simon Phillips (Toto), ο John Payne (Asia), ο Carl Sentance (Nazareth), ο John Lewton (Uriah Heep), ο Bobby Rondineli (Black Sabbath), ο Richard Grisman (RiverHound) και φυσικά τελευταία ο Ronnie Romero.

Οι Intelligent Music Project έχουν πραγματοποιήσει συναυλίες και στην Ελλάδα, με τελευταία εμφάνισή τους στo Θέατρο Κήπου στη Θεσσαλονίκη στις 17 Ιουνίου.

Πώς σας φαίνεται το Intention και ποια πιστεύετε θα είναι η τύχη του το Μάιο στο Τορίνο; Κάντε την πρόβλεψη σας στα σχόλια!

1 reply

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *