Ελλάδα: Δεν αποφάσισε ακόμη η επιτροπή της ΕΡΤ για την Eurovision 2022!

Παρά τα όσα διακινούνται στο διαδίκτυο τις τελευταίες ημέρες και θέλουν την επιτροπή της ΕΡΤ να έχει αποφασίσει το τραγούδι και τον καλλιτέχνη που θα μας εκπροσωπήσει στην Eurovision 2022, κάτι τέτοιο δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.Η αρμόδια επιτροπή δεν έχει συνεδριάσει το τελευταίο διάστημα, με τις τελευταίες συναντήσεις να ήταν αυτές που πραγματοποιήθηκαν όταν οι πέντε φιναλίστ της εσωτερικής διαδικασίας, επισκέφθηκαν ο καθ΄ ένας ξεχωριστά το ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής. για να παρουσιάσουν περισσότερες λεπτομέρειες της πρότασης τους.

Έκτοτε είχαμε τις mini συνεντεύξεις τους, που μεταδόθηκαν μέσα από την καθημερινή εκπομπή της ΕΡΤ1, Studio 4 και ουδεμία άλλη εξέλιξη. (συνέντευξη 1, 2, 3, 4, 5)

Όπως διαβάσατε και σε προηγούμενα μας άρθρα, η επιτροπή στην οποία προεδρεύει το μέλος του ΔΣ της ΕΡΤ και γνωστός μουσικοσυνθέτης, Δημήτρης Παπαδημητρίου, θα λάβει την τελική απόφαση, συνεκτιμώντας φυσικά το τραγούδι, τα σχέδια για την σκηνική εμφάνιση και προώθηση του τραγουδιού, την ιδέα του βίντεο κλιπ, τις ζωντανές συναντήσεις, αλλά και τις mini συνεντεύξεις που έδωσαν στην κάμερα του studio 4.

Όπως μας τόνισαν από την ΕΡΤ, ο καλλιτέχνης που θα επιλεγεί, θα εκπροσωπεί την ελληνική δημόσια τηλεόραση για ένα εύλογο χρονικό διάστημα, οπότε ακόμη και ο χαρακτήρας και η προσωπικότητα του, είναι σημαντική παράμετρος στην επιλογή που θα κάνουν.

Σας θυμίζουμε πως τα έξι από τα εφτά μέλη της κριτικής επιτροπής που έχουν γίνει γνωστά είναι τα εξής:

  • Δημήτρης Παπαδημητρίου, μουσικοσυνθέτης – Πρόεδρος
  • Μαρία Κοζάκου, διευθύντρια Δεύτερου Προγράμματος της ΕΡΑ, σχολιάστρια του διαγωνισμού της Eurovision
  • Φώτης Απέργης, διευθυντής ραδιοφωνίας ΕΡΤ
  • Πέτρος Αδάμ, μουσικός παραγωγός
  • Γιάννης Πετρίδης, μουσικός παραγωγός
  • Κωνσταντίνος Μπουρούνης, υπεύθυνος νεανικού προγράμματος της ΕΡΤ

Πρόθεση της ΕΡΤ είναι η απόφαση να έχει ληφθεί πριν το τέλος του χρόνου, ώστε να υπάρξει άπλετος χρόνος για όλες τις υπόλοιπες προετοιμασίες που είναι απαραίτητες, για ένα τόσο απαιτητικό project, όπως είναι ο διαγωνισμός τραγουδιού της Eurovision.

Τα όσα δεν ακούγονται για ειδικές εκπομπές παρουσίασης του τραγουδιού και του εκπροσώπου μας, με συγκεκριμένα ονόματα παρουσιαστών, επίσης αποτελούν απλά αποκυήματα φαντασίας. Το πιθανότερο είναι η πρώτη ανακοίνωση να λάβει χώρα μέσα από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων ή από το Studio 4.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την ελληνική συμμετοχή στην Eurovision 2022!

3 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *