Ελλάδα: Η πρώτη αντίδραση της Amanda μετά την ανακοινώση της ΕΡΤ!

Μέσω της εκπομπής Studio 4 προ ολίγων λεπτών, η ΕΡΤ ανακοίνωσε επισήμως ότι η Amanda Georgiadi Tenfjord θα είναι η 43η εκπρόσωπος της Ελλάδας στον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision. Άμεση ήταν και η πρώτη αντίδραση από μέρους της Amanda.

Μιλώντας στην εκπομπή της ελληνικής ραδιοτηλεόρασης, η 24χρονη εκπρόσωπός μας στο Τορίνο εξέφρασε τον ενθουσιασμό της για το εν λόγω εγχείρημα αναφέροντας χαρακτηριστικά:

Έχω λίγο σοκ. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη, πάρα πολύ ενθουσιασμένη και θέλω να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ στην ΕΡΤ που με επέλεξε. Θα κάνω ό,τι μπορώ για να σας κάνω όλους περήφανους.

Το έμαθα πριν μισή ώρα. Πήρα τη μαμά και τον μπαμπά μου τηλέφωνο, πήρα τη γιαγιά μου στα Γιάννινα τηλέφωνο αλλά κοιμάται.

Βρίσκομαι στη Νορβηγία, στο Τροντχάιμ όπου μένω και σπουδάζω. Το Tenfjord είναι εκεί που έμενα μικρή και μένουν ο μπαμπάς και η μαμά μου.

Δεν μπορώ να πω πολλά για το τραγούδι μου, αλλά μ’αρέσει πολύ. Το έγραψα μόνη μου με τον φίλο μου τον Bjorn, ο οποίος είναι πιανίστας. Τώρα θα πρέπει να περιμένετε να το ακούσετε.

Θα ήθελα να έρθω τώρα στην Αθήνα, αλλά είμαι λίγο άρρωστη. Νομίζω πως μετά τα Χριστούγεννα θα έρθω.

Το “Kill The Lonely” είναι χαρακτηριστικό της μουσικής που μου αρέσει και πρεσβεύω.

Γεννήθηκα στην Ελλάδα και φύγαμε για τη Νορβηγία, όταν ήμουν 3 χρονών.

Λίγο αργότερα σε ανάρτησή της στο Instagram, η Amanda εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της για την ευκαιρία που της δόθηκε:

Οκέι…. Θα πω κάτι που ποτέ δεν πίστευα πως θα πω. Θα εκπροσωπήσω τη χώρα μου, την Ελλάδα, στη Eurovision 2022 στο Τορίνο. Πολλά ευχαριστώ στην ΕΡΤ για την ευκαιρία που μου έδωσε. Είναι μία τεράστια τιμή και θα κάνω τα πάντα για να κάνω όλους τους συμπατριώτες μου περήφανους.

Καλή επιτυχία Amanda, καλή επιτυχία Ελλάδα!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις που αφορούν την ελληνική συμμετοχή στην Eurovision 2022!

1 reply
  1. voix
    voix says:

    Η διαφορά στις συνεντεύξεις της Στεφανιας και της Αμάντα χαοτική…. η Στεφανία ειναι πραγματικά σταρ, ανυπομονω να την δω ξανα στη σκηνη

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *