Ελλάδα: Η Stefania ανακοινώνει τον καλλιτέχνη για τη Eurovision 2022!

Η πρώτη ημερομηνία-σταθμός για τους Έλληνες Eurofans ξημέρωσε, με την ΕΡΤ να ανακοινώνει πριν λίγα λεπτά πως σήμερα θα γίνουν τα αποκαλυπτήρια του εκπροσώπου της Ελλάδας στη Eurovision 2022.

Μέσα από το Studio 4, όπως εξάλλου σας είχαμε ενημερώσει με σειρά προηγούμενων άρθρων μας, θα γίνει η πολυαναμενόμενη αποκάλυψη του ονόματος του καλλιτέχνη που θα σηκώσει την ελληνική σημαία το Μάιο στο Τορίνο. Την ανακοίνωση θα κάνει η Stefania, σε ζωντανή σύνδεση από την Ολλανδία!

Η εκπρόσωπός μας στην αναβληθείσα Eurovision 2020 και στη Eurovision 2021, στην οποία και κατέλαβε τη 10η θέση, θα έχει την τιμή και τη χαρά να ανακοινώσει τον διάδοχό της στην εκπροσώπηση της χώρας μας.

Η 19χρονη ερμηνεύτρια εξέφρασε τον ενθουσιασμό της μέσα από ένα ποστ της στο Instagram, στο οποίο και αποκάλυψε πως εκείνη θα ανακοινώσει τον καλλιτέχνη που θα διαγωνιστεί με τα ελληνικά χρώματα στο Τορίνο.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Stefania (@stefania_)

Περίπου δύο χρόνια πριν, είχα μία από τις καλύτερες μέρες της ζωής μου όταν η ΕΡΤ ως την εκπρόσωπο της χώρας μου στη Eurovision. Σήμερα στις 16:00 κατά τη διάρκεια του Studio 4, θα έχω την τιμή να ανακοινώσω τον διάδοχό μου που θα σηκώσει την ελληνική σημαία στην επόμενη Eurovision.

Η επιλογή έγινε όπως ήδη γνωρίζετε σε δύο φάσεις. Στην πρώτη φάση η αρμόδια επιτροπή της ΕΡΤ επέλεξε μεταξύ 25 καλλιτεχνών και 40 περίπου τραγουδιών, τα πέντε καλύτερα με ισάριθμους ερμηνευτές. Αυτοί ήταν (αλφαβητικά):

    • Amanda Georgiadis Tenfjord
    • Good Job Nicky
    • Joanna Drigo
    • Lou is
    • Ηλίας Κόζας

Νωρίτερα από ποτέ και με περισσότερες ελπίδες και προσδοκίες ακόμη και από την φετινή χρονιά, ξεκινά το ταξίδι της για την Eurovision 2022 η ΕΡΤ, με μία ομάδα με όρεξη, διάθεση, αλλά πλέον και εμπειρία.

Ανυπομονούμε για την συνέχεια, εσείς;

Ποιος θα διαδεχθεί την αγαπημένη μας Stefania στην σκηνή της Eurovision;

Ραντεβού στις 16.00, στο Studio 4 για να μάθουμε την απάντηση!

https://www.youtube.com/watch?v=QhZhJFp0vVw

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις λεπτομέρειες σχετικά με την ελληνική συμμετοχή στην Eurovision 2022!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *