Ελλάδα: Στο studio με έγχορδα η Amanda | Προετοιμάζει την τελική εκδοχή του τραγουδιού της;

Στο studio βρίσκεται η Amanda όπως είδαμε από όσα ανάρτησε στα κοινωνικά της δίκτυα. Πιο συγκεκριμένα μαζί με τον παραγωγό της Bjorn Helge και ορχήστρα εγχόρδων, ηχογραφούν πιθανότατα την τελική εκδοχή του τραγουδιού που πρότεινε στην ΕΡΤ για τον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision.

Αναμένοντας την τελική απόφαση της επιτροπής ΕΡΤ για τον καλλιτέχνη και το τραγούδι που θα εκπροσωπήσει την χώρα μας στον προσεχή διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision, η Amanda φαίνεται πως προετοιμάζεται για παν ενδεχόμενο.

Όπως διαβάσατε και μέσα από το Eurovisionfun το τραγούδι το οποίο κατέθεσε στην ΕΡΤ για τον διαγωνισμό είναι μία άκρως συναισθηματική εσωτερική μπαλάντα. Τα έγχορδα ταιριάζουν απόλυτα σε ένα τέτοιο τραγούδι, κάτι που μας κάνει να πιθανολογούμε πως η ηχογράφηση αυτή έχει να κάνει με το εν λόγω τραγούδι.

Θυμίζουμε πως τις επόμενες ημέρες και μέχρι το τέλος του χρόνου αναμένεται η ΕΡΤ να ανακοινώσει την απόφαση της. Την ελληνική εκπροσώπηση στο Τορίνο διεκδικούν εκτός από την Amanda, ο Good Job Nicky, ο Ηλίας Κόζας, η Lou is και η Joanna Drigo.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την ελληνική συμμετοχή στην Eurovision 2022!

10 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Αλέξανδρος Σελέκος
    Αλέξανδρος Σελέκος says:

    ΕΡΤ μην χάσεις την ευκαιρία να στείλουμε μπαλάντα από γυναίκα και να σκίσουμε, σε αντίθεση με προηγούμενες συμμετοχές μας, αφού με τον Φωκα στην ομάδα της Αμαντα η σκηνική παρουσία δεν θα ρίξει το αποτέλεσμα. Αν το απόσπασμα είναι από το τραγούδι για την Eurovision μιλάμε για αριστούργημα!

    Απάντηση
  2. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Μόνο από λίγα δευτερόλεπτα και ακούγεται πολύ μελωδικό και σε ταξιδεύει. Ανυπομονώ να ακούσω την τελική επιλογή της ΕΡΤ. Πιστεύω η Amanda παίζει δυνατά ίσως είναι το απόλυτο φαβορί μαζί με τον GJN.

    Απάντηση
  3. Τina
    Τina says:

    Απο το λιγο που ακουσα δεν μπορω να ενθουσιαστω νομιζω οτι θα προτιμουσα να δω στην σκηνη της Eurovision τον good job Nicky θα ειναι απο τις αντρικες φωνες που θα ξεχωρισουν παντως ανεξαρτητου αποτελεσματος η αμαντα γεωργιαδη και ο good job Nicky ειναι οι δυο καλλιτεχνες που μπορουν να κανουν την διαφορα στον διαγωνισμο.

    Απάντηση
  4. Stavros
    Stavros says:

    Good job nicky ή Αμαντα. Για εμενα αυτοι οι δυο ειναι το φαβορι και εκει θα παιχτει η εκπροσωπηση θεωρω. Ειδικα οσο εχουν και τον Φωκα και οι 2 δεν ανησυχω για φετος!

    Απάντηση
  5. Vasos
    Vasos says:

    Μου δημιουργεί κάτι πολύ ωραίο αυτό το λίγο που ακούω αλλά άμα δεν το ακούσουμε όλο δεν μπορούμε να πούμε τίποτα απολύτως. Η Amanda φαίνεται ότι παίζει δυνατά και έχω ένα προαίσθημα ότι μπορεί εκείνη να επιλεχθεί. Πάντως το μόνο σίγουρο είναι ότι τη φωνή την έχει και δεν φοβόμαστε γιαυτό όπως και με τη Stefania πέρσι. Επίσης αν πάει τελικά φανταστείτε πόσους βαθμούς θα πάρουμε από όλη την Σκανδιναβία. Τώρα με τρώει η αγωνία και για τον GjNicky αν έβγαζε και αυτός έστω και 5 δευτερόλεπτα.

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *