Ισραήλ: Οκτώ τραγούδια επιλέχθηκαν για την Eurovision 2022!

Στις 30 Οκτωβρίου ξεκίνησε το ισραηλινό The X Factor, το οποίο θα χρησιμεύσει ως ο τρόπος επιλογής του καλλιτέχνη που θα εκπροσωπήσει το Ισραήλ στη Eurovision 2022.

Βρισκόμαστε ήδη στο στάδιο του Bootcamp, με τους Ισραηλινούς τηλεθεατές να έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθούν όλους τους υποψήφιους καλλιτέχνες που θα διεκδικήσουν την παρουσία τους στο Τορίνο τον ερχόμενο Μάιο.

Κριτές του φετινού X Factor είναι η μεγάλη νικήτρια της Eurovision 2018Netta Barzilaiο Aviv Geffen, η Margalit Tzan’ani, ο Ran Danker και η Miri Mesika.

Η διαδικασία ανάδειξης του εκπροσώπου

Όταν παραμείνουν στο διαγωνισμό τέσσερις παίχτες, εκτός από τον ημιτελικό που θα διεξαχθεί στα πλαίσια του προγράμματος του X- Factor στο Channel 13, οι διαγωνιζόμενοι θα ερμηνεύσουν και δυο πρωτότυπα τραγούδια έκαστος τα οποία θα έχουν επιλεχθεί από ειδική επιτροπή.

130 τραγούδια υπεβλήθησαν στην επιτροπή, η οποία τώρα διάλεξε τα οχτώ τραγούδια, τα οποία και θα ερμηνεύσει η τελική τετράδα που θα διαγωνιστεί για το εισιτήριο για την Ιταλία.

Η επιτροπή αυτή θα αναθέσει δύο τραγούδια στον καθένα από τους τέσσερις φιναλίστ του μεγάλου τελικού του X Factor. Σε πρώτη φάση, μέσα από την ψηφοφορία του κοινού και της κριτικής επιτροπής θα επιλεγεί ένα από τα δύο τραγούδια του κάθε φιναλίστ.

Το τραγούδι που θα επιλεγεί θα είναι εκείνο με το οποίο ο κάθε συμμετέχων θα διεκδικήσει την εκπροσώπηση του Ισραήλ για τη Eurovision 2022. Ακολούθως, το κοινό και η κριτική επιτροπή θα επιλέξουν από κοινού τον καλλιτέχνη που θα εκπροσωπήσει τη χώρα στο Τορίνο.

Αν και τα σχέδια ήταν η επιλογή αυτή να γίνει μέσα στον Ιανουάριο, ο Τελικός σύμφωνα με την ιστοσελίδα EuroMix, αναμένεται στις αρχές Φεβρουαρίου.

Το Ισραήλ εκπροσωπήθηκε στην Eurovision 2021, από την Eden Alene,  με το τραγούδι Set Me Free, καταλαμβάνοντας την 17η θέση.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις που αφορούν το Ισραήλ στην Eurovision 2022.

Πηγή: EuroMix

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *