Ιταλία: Η ανακοίνωση των παρουσιαστών της Eurovision 2022 μετά το φεστιβάλ του Sanremo!

Η ανακοίνωση των παρουσιαστών της Eurovision 2022 δε θα γίνει σύντομα όπως όλα δείχνουν σύμφωνα με τον Stefano Coletta, διευθυντή του RAI1.

Ο διευθυντής μίλησε στο ANSA για τους στόχους του καναλιού που επιτεύχθηκαν το 2021 και τα έργα που ετοιμάζονται. Μαζί με αυτά, έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στο φεστιβάλ του Sanermo και εννοείται στο διαγωνισμό της Eurovision και για τις ετοιμασίες, αφού όπως είπε και ο ίδιος οι έμπειροι σκηνογράφοι έχουν ήδη βρεθεί για το λαμπρό αυτό γεγονός!

Ένα βασικό ερώτημα που ταλανίζει τους φανατικούς του διαγωνισμού και ερωτήθηκε ήταν αυτό των παρουσιαστών, για τους οποίους είπε πως δε θα ανακοινωθούν πριν το Φεβρουάριο! Συγκεκριμένα δήλωσε:

“Στην Eurovision η επιλογή της τοποθεσίας και ο σχεδιασμός της σκηνογραφίας έχει αποφασιστεί εδώ και καιρό. Μετά το Sanremo θα ανακοινωθούν και οι παρουσιαστές.

Προτεραιότητα αυτή τη στιγμή, για χρονικούς λόγους, έχει το φεστιβάλ Ιταλικού τραγουδιού που θα πραγματοποιηθεί μια ως πέντε Φεβρουαρίου. Μόλις ολοκληρωθεί το Sanremo και επιλεχθεί ο καλλιτέχνης ο οποίος θα εκπροσωπήσει τη χώρα στην Eurovision το RAI θα επικεντρωθεί 100% στον Ευρωπαϊκό διαγωνισμό.”

Μπορεί, επομένως, να μην έχει ανακοινωθεί επισήμως τίποτα και να μην βρίσκεται στις προτεραιότητες του καναλιού αυτή τη στιγμή η εύρεση των παρουσιαστών, όμως φαβορί της κούρσας είναι ο Alessandro Cattelan, γεγονός που επιβεβαιώθηκε από τον Stefano Coletta μιας και βρίσκεται σε επαφές με το RAI για την πιθανή εμπλοκή του στο διαγωνισμό.

Τονίζουμε σε αυτό το σημείο ότι συνήθως οι παρουσιαστές ανακοινώνονται, την τελευταία τουλάχιστον δεκαετία, μέσα Δεκέμβρη, με εξαίρεση το 2012 όπου η ανακοίνωση έγινε τον Απρίλιο, μόλις ένα μήνα πριν το διαγωνισμό, και το 2021 μιας και οι παρουσιαστές έμειναν ίδιοι από το 2020 όπου ακυρώθηκε ο διαγωνισμός.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλα τα νέα του αγαπημένου μας διαγωνισμού!

Πηγή: Eurofestival News
 

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *