Κροατία: Στις 17 Δεκεμβρίου η ανακοίνωση των συμμετοχών για το Dora 2022!

Οι συμμετέχοντες στο Dora 2022 πρόκειται να ανακοινωθούν στις 17 Δεκεμβρίου από το HRT.

Το Eurosong.hr αναφέρει ότι οι τραγουδιστές που θα διαγωνιστούν για να εκπροσωπήσουν την Κροατία στον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision 2022 θα αποκαλυφθούν στο τέλος αυτής της εβδομάδας.

Συνολικά δεκατέσσερις συμμετοχές θα επιλεγούν από το HRT, την Κροατική Μουσική Ένωση και την Κροατική Εταιρεία Συνθετών για να διαγωνιστούν στον τελικό της Dora 2022 τον Φεβρουάριο. Ο νικητής της τελικής βραδιάς  θα καθοριστεί από δημόσια τηλεψηφοφορία και κριτική επιτροπή.

Ωστόσο, οι κανόνες για το Dora 2022 έχουν ανανεωθεί φέτος. Τα τραγούδια που κερδίζουν ενδέχεται να μην υφίστανται πλέον σημαντική αλλαγή μετά τη νίκη (revamp), παρά μόνο μικρές  τροποποιήσεις και μόνο με άδεια από το HRT.

Η Slobodna Dalmacija ανέφερε ότι μια σειρά από πράξεις στοχεύουν να επιστρέψουν στον διαγωνισμό φέτος. Η Mija Negovetić  έχει υποβάλει τραγούδι για τρίτη συνεχή χρονιά, ενώ η Ella Orešković και η ToMa θα προσπαθήσουν να διαγωνιστούν μετά την εμφάνιση τους το 2021.

Υπενθυμίζουμε πως το Dora 2022, μέσα από το οποίο θα προκύψει ο εκπρόσωπος της Κροατίας στην Eurovision 2022, θα διεξαχθεί το Φεβρουάριο στο Marino Cvetković Sports της Opatija.

Πέρσι η Κροατία επέλεξε μέσω του Dora 2021 την Albina για την εκπροσώπηση της χώρας με το “Tik Tok”, η οποία όμως κατέληξε στην ενδέκατη θέση του ημιτελικού και δεν πήρε το εισιτήριο για τον τελικό του Σαββάτου.

Source: Eurosong.hr 

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την Eurovision 2022!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *